FORMATGE

Tast comentat dels formatges guanyadors del concurs de la Fira de Sant Ermengol 2021 de la mà d’Eugeni Celery

Aquest dissabte, 1 d’octubre a les 19:45 hores, a l’Espai Ermengol de la Seu d’Urgell.
Eugeni Celery
photo_camera Eugeni Celery a la seva formatgeria del carrer Major de la Seu d'Urgell / FS
Aquest pròxim dissabte 1 d’octubre, a tres quarts de vuit del vespre, a l’Espai Ermengol-Museu de la Ciutat de la Seu d’Urgell es realitzarà un tast comentat dels formatges guanyadors del concurs de la Fira de Formatges Artesans del Pirineu de Sant Ermengol de l’edició 2021.

Aquest tast anirà guiat per Eugeni Celery, de l’establiment comercial Formatgeria Eugene, comerç centenari de la Seu d’Urgell. Cal recordar que Eugeni Celery va ser guardonat l’any passat amb el premi Amic del Formatge que s’atorga cada any en el marc de la Fira de Sant Ermengol.

parlemformatgesFIRA copia

Per prendre part en aquesta degustació cometada dels millors formatges de la fira de l’any passat cal fer reserva prèvia a: https://agenda.laseu.cat/parlemdeformatge2022/ El tiquet té un cost de 10€ per persona.

Aquesta activitat s’emmarca dins del cicle anual ‘Parlem de Formatge’ i de la Fira de Formatges Artesans del Pirineu que organitzen l’Espai Ermengol-Museu de la Ciutat i l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell.