Aquest pròxim dissabte 1 d’octubre, a tres quarts de vuit del vespre, a l’Espai Ermengol-Museu de la Ciutat de la Seu d’Urgell es realitzarà un tast comentat dels formatges guanyadors del concurs de la Fira de Formatges Artesans del Pirineu de Sant Ermengol de l’edició 2021.
Aquest tast anirà guiat per Eugeni Celery, de l’establiment comercial Formatgeria Eugene, comerç centenari de la Seu d’Urgell. Cal recordar que Eugeni Celery va ser guardonat l’any passat amb el premi Amic del Formatge que s’atorga cada any en el marc de la Fira de Sant Ermengol.
Per prendre part en aquesta degustació cometada dels millors formatges de la fira de l’any passat cal fer reserva prèvia a: https://agenda.laseu.cat/
Aquesta activitat s’emmarca dins del cicle anual ‘Parlem de Formatge’ i de la Fira de Formatges Artesans del Pirineu que organitzen l’Espai Ermengol-Museu de la Ciutat i l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell.