Cultura

Tarda de contes al carrer dels Canonges de la Seu d’Urgell 

El dijous 2 de gener tindrà lloc a la Seu d’Urgell l’activitat cultural adreçada a les famílies ‘Tarda de contes’ que es realitzarà al llar del carrer dels Canonges. Aquest contacontes s’iniciarà a dos quarts de cinc de la tarda davant de la Catedral de Santa Maria d’Urgell i anirà baixant per aquest emblemàtic carrer del centre històric de la nostra ciutat fins a les set del vespre, tot explicant tres contes diferents.  
unnamed
photo_camera El cartell de la tarda de contes del carrer Canonges.

El primer contacontes serà Contes de la mare, de  Pepita Clop i Ramon Berga. En el segon  s’explicarà La Simitarra i les perles, un conte acabat de publicar sobre els gegants vells de la Seu d’Urgell, escrit per Albert Galindo i il·lustrat per Laura Pal. Aquesta presentació anirà a càrrec de Pilar Planavila i Ivan Caro que explicaran el conte amb música en directe, i es comptarà amb la presència dels gegants Constança i Abderraman, que sortiran expressament per a l’ocasió. El tercer i darrer contacontes el protagonitzarà Mar Hurtado que explicarà el seu llibre On t'amagues, picot? i presentarà també el seu darrer llibre Aquests bolets estan sonats!

Tarda de contes es complementarà amb l’espai "bibliocanonges", amb llibres facilitats per la Biblioteca Sant Agustí, per poder llegir al carrer.

L’activitat finalitzarà amb un berenar per a tothom, amb coca i xocolata.

Tarda de contes és una proposta integrada en la programació nadalenca de la Seu d’Urgell d’El Món Màgic de les Muntanyes, que organitza l'Associació de Veïns i Botiguers del Casc Antic en col·laboració amb l’Àrea de Cultura de l'Ajuntament de la Seu d’Urgell, la Biblioteca Sant Agustí i Editorial Salòria.