TREBALL

Tancament del programa Treball i Formació 2022 destinat a la millora de l’ocupabilitat a l’Alt Urgell

Les persones contractades han estat destinades al Consell Comarcal, l’Arxiu i el CETAP

photo_camera Interior del Centre Empresarial i Tecnològic de l’Alt Pirineu a la Seu d'Urgell / CCAU

Aquest mes ha finalitzat a l’Alt Urgell el programa Treball i Formació, impulsat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), amb l’objectiu d’afavorir la contractació de persones amb problemes d’inserció laboral i millorar-ne l’ocupabilitat. El Consell Comarcal de l’Alt Urgell ha estat l’ens encarregat de la gestió del programa, amb l’actuació de contractació laboral, destinada especialment al desenvolupament de treballs no estructurals de caràcter públic i interès social.

A més de l’actuació de contractació per portar a terme tasques de caire forestal, una altra branca de contractació del programa s’ha encarregat de desenvolupar tasques de caràcter administratiu als diferents ens amb competències pròpies o convingudes del Consell Comarcal, com són l’Arxiu Comarcal i el Centre Empresarial i Tecnològic de l’Alt Pirineu (CETAP), o dins de la mateixa seu, als departaments de recepció i d’educació. En total s’han contractat sis persones.

El resultat ha estat una millora significativa en l’ocupabilitat de les persones participants en aquesta actuació de contractació del programa, amb l’adquisició de competències tant directes com transversals per desenvolupar les feines encomanades

Aquesta actuació està impulsada i subvencionada pel SOC i finançada al 100% pel Fons Social Europeu com a part de la resposta de la Unió Europea a la pandèmia de COVID-19.