Tallers gratuïts de competències digitals a la Seu d'Urgell

Inscripcions en línia els dies 16 i 17 de gener a partir de les 9 del matí. Les inscripcions presencials seran 18 i 19 de gener a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament.

Compra per internet
photo_camera Compra per internet.

El Punt Òmnia de la Seu d'Urgell ha tornat a organitzar per aquest hivern un total de 5 de tallers gratuïts de competències digitals per a totes les edats. 

Els tallers són els següents:

·      Google Fotos: per aprendre a fer anar l’aplicació que t’ajuda a fer còpies de seguretat de les fotos del mòbil. Els dilluns, d’11 a 12 hores.

·      Primers passos-processador de text: iniciació a la informàtica adreçat a persones amb nivell 0. Els dilluns, de 16 a 17.30 hores.

·       Mou-te pel mòbil: per  aprendre a fer el mòbil (smartphone). Els dimarts d’15 a 16 hores.

·       Correspondència digital: per aprendre a gestionar el correu electrònic. Els dimarts de 16 a 17 hores.

·       Tauletes tàctils: per aprendre a fer anar una tauleta i treure-li el màxim rendiment. Els dijous, de 15 a 16 hores.

INSCRIPCIONS

Les dates d'inscripció en línia són el 16 i 17 de gener, a partir de les 9 del matí. Hi haurà personal de suport per poder formalitzar les inscripcions al mateix Punt Òmnia de la Seu d’Urgell. http://www.laseu.cat/tramits-i-serveis/inscripcions

Les dates d'inscripció de manera presencial seran els dies 18 i 19 de gener a partir de les 9 del matí a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell. Es farà només una inscripció per persona i curs.

Tots els tallers començaran la setmana del 30 de gener de 2017.