22.05.2022 |
Viure als Pirineus

Taller gratuït de carnaval per a nens a la Seu d'Urgell

Tindrà lloc dilluns 1 de febrer, a les cinc de la tarda, al centre cívic l'Escorxador. Cal inscriure's prèviament per telèfon al 973 350 010 (extensió 8086), o presencialment a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) de l'Ajuntament urgellenc o per correu electrònic [email protected].

petit (2)
El cartell de la proposta.
Taller gratuït de carnaval per a nens a la Seu d'Urgell

El Pla Educatiu d'Entorn de la Seu d'Urgell ha organitzat per dilluns 1 de febrer un taller gratuït de Carnaval adreçat a nens i nens a partir de 5 anys, que s'iniciarà a les cinc de la tarda al centre cívic l'Escorxador. Els infants que hi participin hauran d'anar acompanyats per una persona adulta que se'n faci responsable.

Els nens i nenes aprendran diferents maneres de maquillar-se i aconseguir un look de Carnaval, i elaboraran el mural Rei Carnestoltes. Aquest és un taller intergeneracional on persones amb experiència donaran un cop de mà als més petits.

Per participar-hi cal inscriure's prèviament per telèfon trucant al 973 35 00 10, extensió 8086, o de manera presencial a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell o enviant un correu electrònic a [email protected].

Taller gratuït de carnaval per a nens a la Seu d'Urgell
Comentarios