22.05.2022 |
Viure als Pirineus

Taller de Gospel obert a tothom organitzat per l'Escola Municipal de Música de La Seu d'Urgell

Tindrà lloc els dissabtes 8 i 21 de novembre i diumenge 22 de febrer. Els participants al taller faran un concert de cloenda a la sala Sant Domènec que serà obert al públic.

Taller de Gospel obert a tothom organitzat per l'Escola Municipal de Música de La Seu d'Urgell

L'Escola Municipal de Música de la Seu d'Urgell ha organitzat un taller de gospel que impartirà Guillermo Morlino i tindrà lloc els dissabtes 8 i 21 de novembre i el diumenge 22 de febrer de 2015.

Aquest taller de gospel, obert a tothom i sense necessitat que els participants tinguin coneixements musicals, té com a objectiu apropar d'una manera rítmica i melòdica de fer música sacra. En aquest curs es treballarà l'acondicionament corporal per la respiració, el ritme i la veu per poder gaudir a l'hora de cantar gospel. A més, els participants també hauran de treballar una part d'aquest taller a casa.

Horaris i concert de cloenda

El taller de gospel se celebrarà en tres jornades. Els dissabtes 8 i 21 de novembre  de les dos quarts d'onze del matí a dues del migdia i de les quatre de la tarda a dos quarts de vuit del vespre. Mentre que diumenge 22 de febrer serà de les deu del matí a dos quarts de dues del migdia i de dos quarts de cinc a dos quarts de sis de la tarda.

La cloenda d'aquest taller de gospel es farà amb un concert obert al públic el mateix diumenge 22 de febrer a les sis de la tarda a la sala de Sant Domènec de la Seu. L'entrada com a públic serà gratuïta.

Per poder participar en aquest taller de gospel cal fer la inscripció prèvia a la secretaria de la mateixa Escola Municipal de Música, a l'edifici de Les Monges. El preu de la inscripció és de 20 euros, mentre que pels alumnes matriculats a l'escola és gratuïta.

Taller de Gospel obert a tothom organitzat per l'Escola Municipal de Música de La Seu d'Urgell
Comentarios