Taller d'estilisme del programa Idea't de l'Oficina Jove Alt Urgell

Taller d'estilisme
photo_camera Taller d'estilisme

El programa Idea't proposa pel dissabte 24 de gener un nou taller que estarà dedicat a l'estilisme que anirà a càrrec de Mercè Miguel Millan. El taller, que tindrà una durada de tres hores, de deu del matí a l'una del migdia, es realitzarà al centre cívic l'Escorxador de la Seu d'Urgell.

Aquest taller donarà eines per conèixer les tècniques per treure el millor de la pròpia imatge (colors, teixits, peces, siluetes, etc.).

Per poder-hi participar cal fer inscripció prèvia a l'Oficina Jove de l'Alt Urgell (telèfon 973 35 56 08/ correu electrònic: [email protected]). El preu de la inscripció és de 10 euros.

Amb la celebració d'aquest segon taller, el programa Idea't reprèn l'activitat iniciada el passat mes de desembre que va celebrar un taller de maquillatge de festa.

Programa Idea't

Recordem que el programa Idea't és una proposta de l'Oficina Jove de l'Alt Urgell, adreçat als i les joves de la comarca de 18 a 35 anys, o a persones adultes, que vulguin oferir un taller, una xerrada o una activitat per a joves, amb condicions molt avantatjoses.

La regidora de Joventut de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell, Meritxell Planes, torna a remarcar que “es tracta d'un nou projecte de joves i per a joves, perquè puguin desenvolupar el seu talent i trobin un espai on compartir i aprendre entre ells. Des de l'Oficina Jove cal donar resposta a les necessitats d'aquests i era una proposta que ens havien fet i que ara podem tirar endavant”.

Totes aquells joves que estiguin interessats a prendre part del programa Idea't poden demanar informació a l'Oficina Jove de l'Alt Urgell per tal que puguin presentar la seva proposta, tant com a tallerista com a assistent als cursos que es programin.

Per la seva part, l'Oficina Jove pot ajudar a desenvolupar la idea proposada amb assessorament tècnic, mitjans de comunicació i equipaments. D'aquesta manera, els i les joves de la comarca poden donar-se a conèixer en el seu camp professional o de formació, motivant-los a pensar, dissenyar i desenvolupar una idea o projecte, tot oferint-ho a altres joves.

Altres tallers
 

El mes de febrer tindrà lloc un de decoració d'aparadors de primavera, a càrrec d'Urgell Navarro. Al març, un altre d'scratchbooking conduït per Urgell Mestre. El mes d'abril es farà el taller de fotografia estampada amb diferents materials, impartit per Marta Belmonte, al mes d'abril, i Sílvia Monne i Natàlia Blanco impartiran tallers de ioga i de costura, respectivament.
 

comentaris