TREBALL

El Taller Claror necessita un auxiliar tècnic educatiu per atendre persones amb discapacitat intel·lectual

Es requereix una persona amb el Cicle Formatiu de Grau Mitjà en Atenció a persones en situació de dependència o equivalent, o bé Cicle Formatiu de Grau Superior d'Integració Social.
Taller Claror
photo_camera Usuaris i docents del Taller Claror de la Seu d'Urgell durant una visita de les autoritats municipals / laseu.cat

L'Associació Taller Claror de la Seu d'Urgell busca un auxiliar tècnic educatiu per atendre persones amb discapacitat. La persona requerida formarà part del torn de reforç de la Llar Residència Claror.

Taller Claror
Taller Claror

Es requereix una persona amb la formació corresponent: Cicle Formatiu de Grau Mitjà en Atenció a persones en situació de dependència o equivalent, atenció sanitària; o bé Cicle Formatiu de Grau Superior d'Integració Social. Es demana capacitat per treballar en equip i disponiblitat horària els caps de setmana. 

Taller Claror 3
Instal·lacions del Taller Claror de la Seu d'Urgell

L’Associació Claror – Alt Urgell,

L’Associació Claror – Alt Urgell va ser fundada l’any 1.976, per un grup de persones provinents de la Parròquia Sant Ot de la Seu d’Urgell. És una associació privada, sense ànim de lucre, de caràcter social i en règim de concert amb el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya.

La seva finalitat és l’atenció, el suport i la prestació de serveis a les persones amb discapacitat intel·lectual de la comarca de l’Alt Urgell, per tal de millorar-ne la qualitat de vida. 

La Fundació Privada Claror– Alt Urgell, es constituí l’any 2014, i va ser declarada d’utilitat pública i registrada en la Direcció General de Dret i d’Entitats Jurídiques del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya. L’objectiu de la Fundació és impulsar projectes de futur per a l’Associació i, alhora, assegurar la viabilitat econòmica de l’entitat.