El Taller Claror lliura dos nous jocs infantils gegants a l'Ajuntament de la Seu d'Urgell

Aquest matí els usuaris del Taller Claror de la Seu d'Urgell han lliurat a l'Ajuntament urgellenc dos nous jocs infantils gegants que han elaborat ells mateixos amb fusta i cartró. Aquests jocs han estat recollits per la tinent d'alcalde d'Atenció a les Persones, Anna Vives, i la tècnica de Promoció Econòmica de l'Ajuntament urgellenc, Carli Farràs. 

Taller Claror 1
photo_camera El Taller Claror lliura dos nous jocs infantils gegants a l'Ajuntament de la Seu d'Urgell

En el moment del lliurament d'aquestes joguines gegants per als infants, Vives ha agraït personalment la feina a totes les persones que han treballat en la confecció dels nous jocs, i els ha animat a continuar treballant en l'elaboració d'un altre que ja està en procés. "La col·laboració entre el Taller Claror i l'Ajuntament es manifesta en diferents vessants. La feina que, des de fa anys, desenvolupen és essencial per la Seu i la comarca i tota col·laboració amb l'administració és positiva per ambdues bandes". "Agraïm molt la bona disposició que tot l'equip del Claror manifesta quan els proposem alguna activitat conjunta: és la mostra de les ganes de treballar en pro de la normalització i la cerca d'oportunitats per a tothom". Vives ha anunciat que els nous jocs s'estrenaran per la Festa Major.

Cal remarcar que les persones usuàries d'aquest centre també porten a terme el manteniment d'altres jocs infantils gegants que disposa l'Ajuntament de la Seu i que posa a disposició dels més xics en les diverses activitats de carrer que es duen a terme durant l'any a la nostra ciutat.