Gairebé 500 alumnes són usuaris d’aquestes línies

Signatura dels nous contractes de transport escolar a l’Alt Urgell per als propers tres cursos

El Consell Comarcal de l’Alt Urgell ha signat els nous contractes de licitació del servei de transport escolar col·lectiu, obligatori i no obligatori, per als pròxims tres cursos, amb opció de pròrroga per tres cursos més. Els contractes comprenen tant les línies de transport amb vehicles de més de 9 places con les de les línies amb vehicles de menys de 9 places.

Trasnport escolar signatures (1)
photo_camera Signatura dels contractes de transport escolar amb les diferents empreses adjudicatàries

A través d’un plec de clàusules administratives amb procediment obert, es va treure a concurs la prestació del servei de transport escolar en la modalitat de servei discrecional consolidat amb reiteració d’itineraris en lots.

Els lots establerts han estat tres. El lot A és el de la zona sud de la comarca i compren les línies Peramola-Oliana, Cabó-Organyà, Alinyà-Cabó-La Seu, Argestues-La Seu, Guils-La Seu i Calbinyà-La Seu. El lot B correspon a la zona nord, amb les línies Civís-La Seu, Castellbò-La Seu i Lles-La Seu. El lot C és el de les línies de la zona de la Vansa i Tuixent, concretament la Tuixent-Padrinàs-Tuixent i la Tuixent-La Seu.

Un cop resolt el concurs, els lots A i C es van adjudicar a l’empresa Autocars Vilà-Betriu, SL i el lot B a l’empresa Autocars Brugulat, SA. Per altra banda, també es van adjudicar les línies de transport escolar amb vehicles de menys de 9 places, que afecta les línies de Bescaran i d’Estamariu, les quals es van concedir a l’empresa Josep Blasi Martell.

Actualment, amb les sol·licituds rebudes per part de les famílies per al proper curs escolar 2016-2017, faran ús del servei de transport escolar gairebé 500 alumnes, 11 dels quals  són de transport no obligatori.