07.12.2022 |
Viure als Pirineus

ES RECOMANA A EQUIPS I COLLES PER ALS TORNEIGS DE BÀSQUET, FUTBOL 7, TENNIS I PÀDEL I PER A LA GIMCANA. TAMBÉ ES POT RESERVAR PLAÇA PER AL MASTERXEF INFANTIL

S’obre la inscripció a activitats esportives de la Festa Major de la Seu

El proper dimarts, 16 d’agost, s’obre el termini per inscriure’s a algunes de les activitats esportives que es duran a terme els dies de Festa Major. Des de l’Ajuntament i el Servei Municipal d’Esports recomanen especialment la confirmació prèvia per als torneigs per equips que requereixen dipositar una fiança, que posteriorment serà retornada als participants un cop hi hagin pres part.

Foto esport_FM
S’obre la inscripció a activitats esportives de la Festa Major de la Seu
S’obre la inscripció a activitats esportives de la Festa Major de la Seu

Les activitats que requereixen inscripció prèvia són els torneigs de Bàsquet 3c3 (divendres dia 26 des de les 5 de la tarda a la plaça de Catalunya), de Futbol 7 (dissabte dia 27 des de les 9 del matí al Camp Municipal) i de Pàdel i Tennis (també dissabte a partir de les 9 del matí a la zona esportiva), a més a més de la Cursa d’Orientació Nocturna (dissabte a les 10 de la nit des de la plaça dels Oms) i la Gimcana de Colles (diumenge a les 5 de la tarda a la plaça de Catalunya).

La inscripció per a qualsevol d’aquestes activitats es podrà fer des del dia 16  i fins al 25 d’agost al Servei Municipal d’Esports de la Seu, ubicat al Palau d’Esports. L’horari és de les 8 del matí a les 3 de la tarda. Pel que fa a la resta de propostes esportives, en la majoria de casos es pot fer la inscripció el mateix dia, just abans no comenci.

Inscripcions per al Masterxef Infantil

Fora de l’àmbit esportiu, el dia 18 d’agost s’obre la inscripció per al 2n Masterxef Infantil, una de les activitats adreçades als més menuts, proposada pel Consell Municipal d’Infants. Després de l’èxit de l’any passat, es recomana apuntar-se amb temps. L’activitat, per a majors de 7 anys, serà dissabte dia 27 de les 10 del matí a les 12 del migdia, a la plaça de Catalunya. Aquesta inscripció es pot fer a l’Oficina de Turisme de l’Espai Ermengol.

Oferta esportiva

A banda de les activitats amb inscripció prèvia, la part esportiva de la Festa Major també oferirà dissabte dia 27 el Concurs de Petanca (a les 9 del matí), Aquafitness i Aquafesta (de les de 11 del matí a la Piscina Municipal), A Cavall per la Seu (des de les 5 de la tarda al carrer Regència d’Urgell), la Cursa de Roll Ski (també a les 5 de la tarda, al Rafting Parc) i la presentació del CF Castellciutat de futbol sala (a les 5 al Poliesportiu).

Diumenge dia 28, hi haurà el Campionat d’Escacs (a les 10 del matí al Passeig), la Tirada Popular (a les 10 del matí al Tossal), un partit del CE Ciutat La Seu (a les 4 de la tarda al Camp Municipal), A Cavall per la Seu (novament des de les 5 de la tarda al carrer Regència d’Urgell), la presentació de La Seu Futbol Club davant l’Oliana (a les 6 de la tarda al Camp Municipal), una exhibició de Taekwondo (a les 7 de la tarda a la plaça Patalín), una masterclass de Zumba (a les 8 del vespre a la plaça del Camp del Codina) i, com a novetat, un acte d’homenatge als esportistes urgellencs que han obtingut èxits nacionals i internacionals els darrers mesos (a un quart de 9 a la Sala de la Immaculada).

Finalment, dilluns dia 29 hi haurà la Pedalada Popular (a les 10 del matí a la plaça Catalunya), la Festa Aquàtica (a les 3 de la tarda a la Piscina Municipal), el Campionat de Botifarra de la Penya Barcelonista (a les 5 al Centre Cívic El Passeig) i la Volta Major-Cursa Grifone (a les 7 de la tarda al Rafting Parc).

Aquesta programació és possible, a banda de l’organització per part del Servei Municipal d’Esports, per la implicació d’un gran nombre d’entitats esportives, com ara, a banda de les ja esmentades, el Club Tennis Seu, el CEFUC, l’ACAU, el Club Petanca Seu, el Xino-Xano Orientació, el Club d’Escacs La Seu, el Tupedala i el Club de Tir.

Podeu trobar tota la informació relacionada amb la Festa Major a www.fmlaseu.cat

S’obre la inscripció a activitats esportives de la Festa Major de la Seu
Comentarios