30.06.2022 |
Viure als Pirineus

SUCCESSOS

La Seu d'Urgell torna a viure una nit d'aldarulls i enfrontaments entre joves i Mossos d'Esquadra

Cap detingut més vinculat als disturbis registrats durant el cap de setmana de Festa Major a la capital alturgellenca
Festa Major la Seu Mossos 3
Un grup de Mossos a la plaça Catalunya la nit de dissabte de Festa Major / radioseu.cat
La Seu d'Urgell torna a viure una nit d'aldarulls i enfrontaments entre joves i Mossos d'Esquadra

La Seu d'Urgell ha viscut una nova nit d'aldarulls durant la matinada d'aquest dimarts, la qual ha tornat a acabar amb enfrontaments entre participants a un botellot i els Mossos d'Esquadra. Segons fonts de la policia catalana, cap a tres quarts de tres de la nit diverses persones haurien llançat objectes a la línia policial, tot just minuts abans que es procedís a desallotjar la plaça del Carme, situada en ple centre històric de la capital alturgellenca. Cal tenir en compte que, hores abans, s'havia muntat un dispositiu per revisar que en aquest espai no hi entrava gent amb ampolles i objectes perillosos. De moment no s'ha produït cap nova detenció en relació amb aquests disturbis ni els registrats durant el cap de setmana de Festa Major.

Aldarulls Festa Major la Seu Toni Fernàndez(Foto: Contenidors abocats als carrers Mare Janes i de l'Orri de la Seu d'Urgell, durant la Festa Major / Toni Fernàndez / facebook)

Les mateixes fonts han explicat que, com a conseqüència dels fets, no hi ha hagut ferits de rellevància i que després de l'actuació policial les persones concentrades a la plaça del Carme han acabat marxant cap a la zona de l'Horta del Valira. Aquest diumenge, l'Ajuntament de la Seu d'Urgell va fer una crida al "civisme" i a respectar les restriccions decretades per la pandèmia de la covid-19. El consistori va llençar el missatge que "la violència no té cabuda a la festa major" i que "cal evitar situacions que afavoreixin els contagis".

La Seu d'Urgell torna a viure una nit d'aldarulls i enfrontaments entre joves i Mossos d'Esquadra
Comentarios