La Seu d'Urgell organitza una sessió gratuïta de piscina nocturna adreçada als joves

Aquest dimecres 23 d’agost, de les 21 a les 23.30 hores. L’entrada serà gratuïta

piscina FMnocturnaWEB bo
photo_camera Cartell de la Piscina Nocturna, dins els actes previs a la Festa Major.

La Regidoria de Joventut i Infància, i el Servei d’Esports, han organitzat per aquest dimecres 23 d’agost una sessió de piscina nocturna gratuïta adreçada als i les joves urgellencs, de les nou a dos quarts de d’onze de la nit. Aquest bany nocturn a la piscina municipal de la Seu estarà amenitzat pel DJ Espaen.

Com a novetat, els joves banyistes podran gaudir d’un sopar al bar del poliesportiu municipal, a tocar de la piscina, que oferirà una botifarrada amb pa amb tomàquet i refresc per un preu de 3,80 euros per persona.  

Aquesta proposta refrescant i nocturna per als nois i noies urgellencs s’emmarca en els actes previs de la Festa Major de la Seu d’Urgell, que s’iniciarà oficialment el pròxim divendres 25 d’agost.

Respecte a aquesta activitat, la regidora de Joventut i Infància del Consistori de la Seu d’Urgell, Sílvia Iscla, manifesta que “continuem, un any més, donant resposta a aquesta demanda que ens han fet arribar els adolescents de la nostra ciutat. Les activitats programades durant la Festa Major pel públic adolescent són demandes que en ha fet arribar el Consell Municipal d’Adolescents, així com propostes que hem recollit de l’enquesta de valoració que s’obre cada any”.