EDUCACIÓ

La Seu d'Urgell agraeix als voluntaris i voluntàries del projecte d'acompanyament educatiu

En aquest curs 2021-22 s’hi han beneficiat una quarantena d’alumnes dels diferents centres educatius de la ciutat.
Voluntaris educatius la Seu
photo_camera Foto de família dels voluntaris i voluntàries del projecte d'acompanyament educatiu / laseu.cat

La Seu d'Urgell ha celebrat aquesta tarda al saló de plens de l’ajuntament un acte de reconeixement a les 11 persones que han fet de voluntàries durant aquest curs 2021-22 en el projecte d'Acompanyament Educatiu.

Els i les participants han sigut obsequiats amb un diploma acreditatiu, una planta i un abonament de 10 entrades per a la piscina municipal que han rebut a mans de l’alcalde de la Seu, Francesc Viaplana, la regidora d’Educació, Núria Tomàs, juntament amb la presidenta de La Seu Solidària i la cap de centre de Càritas d’Urgell, Marta Edo i Neus Puigsubirà, respectivament.

En el projecte d'acompanyament educatiu d’aquest curs que finalitza s’hi han beneficiat una quarantena d’alumnes dels diferents centres educatius de la ciutat.

El projecte d'Acompanyament Educatiu és fruit de la col·laboració i de treball en xarxa entre Càritas d’Urgell, La Seu Solidària, els Serveis Educatius Alt Urgell-Cerdanya i la Regidoria d'Educació de l'Ajuntament urgellenc. Aquest projecte forma part del Pla Educatiu d'Entorn de la Seu d'Urgell.