22.05.2022 |
Viure als Pirineus

La Seu d'Urgell recapta 8.431 euros per La Marató de TV3

El tradicional quinto popular recull 3.000 euros torna a ser l'activitat que recapta més fons per la investigació sobre les malalties del cor. Encara s'han de celebrar diverses activitats més pro marató com el campionat de petanca, els concerts de Nadal i de Reis i la festa a La Crem.

La Marató de TV3, La Seu d'Urgell
La Marató de TV3, La Seu d'Urgell
La Seu d'Urgell recapta 8.431 euros per La Marató de TV3

Un any més, els ciutadans i ciutadanes de La Seu d'Urgell han tornat a demostrar la seva solidaritat recaptant un total de 8.431,84 euros per a La Marató de TV3, celebrada ahir diumenge per Televisió de Catalunya, i que en aquesta nova edició ha estat dedicada a les malalties del cor. Aquestes aportacions econòmiques voluntàries s'han obtingut gràcies a la trentena d'activitats organitzades pel teixit associatiu de la ciutat.

A aquesta xifra cal sumar-hi encara les donacions que es puguin recollir el pròxim diumenge 21 de desembre en la celebració del campionat de petanca organitzat pel Club Petanca La Seu, i que tindrà lloc a les pistes municipals de petanca. També per aquest pròxim diumenge se celebrarà el Concert de Nadal a càrrec de l'Orquestra de Cambra Cadí, a la set de la tarda, a la sala Sant Domènec, d'entrada gratuïta però es recaptaran donatius en pro La Marató.

Per dimarts 6 de gener, a dos quarts de set de la tarda, se celebrarà un Concert de Reis a la catedral de Santa Maria d'Urgell a càrrec de la Coral Signum. En aquest concert també es recolliran donatius en benefici de La Marató de TV3.

Les activitats pro marató culminaran diumenge 18 de gener amb la celebració d'una gran festa solidària que tindrà lloc a l'establiment d'oci nocturn La Crem de la Seu d'Urgell. Aquest esdeveniment en pro de La Marató de TV3 està organitzada per Urgellenca de Serveis.

Cal remarcar també que el Gimnàs Yumix finalitzarà divendres les activitats esportives programades per recollir fons per La Marató d'enguany.

Davant d'aquesta gran mostra de solidaritat i compromís dels urgellencs i urgellenques, la regidora de Solidaritat i Salut de l'Ajuntament de la Seu, Montserrat Bonet, ha agraït a totes les entitats i associacions de la ciutat que han col·laborat en l'organització de tots els actes i activitats per recollir fons per La Marató de TV3. “Aquest any hem bategat tots junts en pro de La Marató per les malalties del cor”.

La Seu d'Urgell recapta 8.431 euros per La Marató de TV3
Comentarios