26.10.2021 |
Viure als Pirineus

MUNICIPIS

La Seu d’Urgell formalitzarà dissabte el canvi d’alcalde ja pactat

En el pròxim ple extraordinari convocat per aquest pròxim dissabte 18 de setembre, Jordi Fàbrega (Junts) cedirà la vara al fins ara vicealcalde, Francesc Viaplana (ERC).
Pacte municipal la Seu Junts ERC
Imatge de l'anunci del pacte de govern a l'Ajuntament de la Seu el 14 de juny del 2019/ ACN
La Seu d’Urgell formalitzarà dissabte el canvi d’alcalde ja pactat

Tal com es va acordar arran del pacte de govern signat el mes de juny de 2019, just després de les eleccions municipals, Jordi Fàbrega (Junts) cedirà l’alcaldia de la Seu d’Urgell al fins ara vicealcalde Francesc Viaplana (ERC). Aquest relleu a l’alcaldia urgellenca es formalitzarà aquest pròxim dissabte 18 de setembre durant un ple extraordinari convocat a les 12 del migdia.

Recordem que Junts per la Seu i ERC que conformen l’equip de govern de l’actual legislatura a l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, fruit d’un acord entre ambdues formacions polítiques. Així, Jordi Fàbrega ha ocupat l'alcaldia els primers 27 mesos, mentre que Francesc Viaplana ho farà els pròxims 21 mesos restants.
 
Ple en directe
 
Com que la sala de plens tindrà aforament limitat al públic per garantir les mesures anti-covid, aquest ple es retransmetrà en streaming a través del canal de YouTube de l’Ajuntament urgellenc.
 
A més a més, s’habilitarà una pantalla a sala de la Immaculada per poder seguir aquest ple de presa de possessió del nou alcalde de la Seu d'Urgell.

La Seu d’Urgell formalitzarà dissabte el canvi d’alcalde ja pactat
Comentarios