07.12.2022 |
Viure als Pirineus

La Seu d'Urgell crea dues noves regidories: la de transparència i bon govern i la de treball fronterer

En una roda de premsa celebrada ahir, l'alcalde de la Seu d'Urgell, Albert Batalla, va mostrar com ha quedat dissenyada l'organització del nou govern municipal, amb la creació de dues noves regidories.

La Seu d'Urgell crea dues noves regidories: la de transparència i bon govern i la de treball fronterer

En una roda de premsa celebrada ahir, l'alcalde de la Seu d'Urgell, Albert Batalla, va mostrar com ha quedat dissenyada l'organització del nou govern municipal, amb la creació de dues noves regidories.

Per seguir amb la línia marcada pels objectius de l'acció de govern en aquests pròxims quatre anys, Batalla va anunciar la creació de dues noves regidories: la Regidoria de Transparència i Bon Govern, i la Regidoria de Treball Fronterer. Respecte a aquesta darrera, l'alcalde ha justificat la seva creació per poder ajudar a un col·lectiu de treballadors i treballadores importants de la ciutat i per poder anticipar-se als canvis que es produeixin en el mercat andorrà.

Com en l'última legislatura, les regidories de l'Ajuntament es dividiran en tres grans àrees, corresponents a les tres tinencies d'alcaldia. Aquestes són: l'àrea de serveis centrals i territori presidida per Jesús Fierro, l'àrea dedicada a l'atenció a les persones presidida per Anna Vives i l'àrea dedicada a la promoció de la ciutat presidida per Mireia Font.

Batalla també va voler remarcar les àrees d'acció de govern, que són: la recuperació econòmica de la ciutat, les polítiques socials, una ciutat endreçada i equipada, i la participació ciutadana, la transparència i el bon govern. 

Respecte a la recuperació econòmica, Albert Batalla ha explicat que des de l'Ajuntament ajudaran en tot allò que puguin per tal que aquesta recuperació arribi tant a les famílies com a les empreses. Les polítiques socials és un altre punt fort d'aquest nou govern municipal, seguint en la mateixa línia treballada en els darrers mandats. Pel que fa a tenir una ciutat endreçada i equipada, Batalla ha avançat que en els propers mesos es presentarà un pla d'inversions per fer-ho possible. El darrer ítem és la participació ciutadana, la transparència i el bon govern. "Els temps en què vivim ens demanen un esforç complementari en aquesta qüestió, i ho portarem a terme, tot facilitant més la participació dels urgellencs i urgellenques en la presa de decisions, així com l’accés a la informació de la institució perquè tothom qui ho vulgui, sàpiga com s’inverteixen els recursos públics" va afirmar Batalla.

La Seu d'Urgell crea dues noves regidories: la de transparència i bon govern i la de treball fronterer
Comentarios