L'Espai Ermengol organitza visites guiades els dissabtes a la tarda durant el mes de juliol

L'Espai Ermengol-Museu de la Ciutat de la Seu d'Urgell ha organitzat per les tardes de dissabte d'aquest mes de juliol unes visites guiades adreçades tant als urgellencs com als visitants per donar a conèixer el patrimoni històric i cultural de la ciutat, així com dinamitzar comercialment el centre històric.

 

Aquest dissabte, 4 de juliol, s'iniciarà, a dos quarts de cinc de la tarda, aquesta proposta cultural i comercial amb una visita per la ruta del formatge per l'Espai Ermengol. Els participants coneixeran la història del nostre territori a través del formatge, visionaran un vídeo amb la història de la Cooperativa Cadí i faran una degustació de productes amb Denominació d'Origen Protegida (DOP), concretament de formatge i mantega de l'alt Urgell i la Cerdanya.

L'activitat seguirà a dos quarts de vuit del vespre amb una visita guiada pel centre històric de la Seu d'Urgell, on es farà especial atenció en aquells indrets més emblemàtics de la història de la ciutat. Cada visita tindrà un cost de 2 euros per participant.

Tots aquells comerços, restaurants i hotels que vulguin vals gratuïts per obsequiar als seus clients, poden posar-se en contacte amb l’Espai Ermengol i se’ls hi facilitarà.

comentaris