10.08.2022 |
Viure als Pirineus

AL LLARG D’AQUEST DIVENDRES HI HAURÀ MURALS, ACTUACIONS, TALLERS, UN SOPAR POPULAR I CONCERTS

La Seu celebra el Dia de la Joventut, que comptarà amb una sessió de Dj Marsal Ventura

La Seu d’Urgell celebrarà aquest divendres vinent, 12 d’agost, el Dia de la Joventut, amb activitats durant tota la jornada adreçades al jovent de la ciutat i de la comarca. La proposta l’organitza la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament urgellenc i l’Oficina Jove de l’Alt Urgell.

Dia Joventut cartell
Dia de la Joventut
La Seu celebra el Dia de la Joventut, que comptarà amb una sessió de Dj Marsal Ventura

La regidora de Festes del consistori urgellenc, Sílvia Iscla, explica que amb aquesta jornada “volem potenciar la participació dels joves del municipi”. En aquest sentit, Iscla agraeix el fet que “hi ha hagut una gran implicació per part del col·lectiu Joves Alt Urgell i la Comissió de Festes”, si bé fa una crida perquè els segueixin fent arribar propostes de cara a futures activitats.

Els actes de divendres començaran al pati del Centre Cívic l’Escorxador. A 2/4 d’11 del matí, es pintarà un mural a la paret del recinte en el marc del concurs creatiu que s’ha organitzat prèviament. L’obra la durà a terme el jove Joan Sansa, amb l’ajuda de David Segura. Des de les 11, hi haurà una masterclass de hip hop a càrrec de Patrick Sanches, professor de l’Escola Municipal de Dansa. I a les 12 es podrà escoltar una demostració de la coral Noves Veus. Tot seguit, es podrà fer estiraments amb el guiatge del voluntari europeu Artürs Rundzans.

A més a més, entre les 12 i la una del migdia el programa de RàdioSeu ‘Carretera i Manta’, presentat per Ignasi Cervera, emetrà en directe des del Centre Cívic l’Escorxador tot parlant amb protagonistes de la festa.

A la tarda, l’activitat es traslladarà a la plaça dels Oms, amb inflables i Humor Amarillo entre les 5 i les 8 de la tarda. Des de les 6 també hi haurà un taller d’estampació de samarretes i bosses de roba.

Més tard, a 2/4 de 10 de la nit tindrà lloc un sopar popular al parc del Cadí, darrera la Catedral, durant el qual hi haurà activitats com ara el ball de la bota i les magdalenes voladores.

Després de sopar, el grup Batukaseu acompanyarà els participants a ritme de batucada fins a la Sala Polivalent de la zona esportiva, on a partir de les 12 de la nit es podrà gaudir dels concerts del Dia de la Joventut, amb els grups Salit’s i Lokito Lopongo i, com a traca final, la sessió del presentador de Flaix FM DJ Marsal Ventura.

Venda anticipada

Pel als actes nocturns es pot adquirir els tiquets anticipadament. El preu del sopar és de només 7 euros; i el dels concerts, 4 euros. A més a més, es pot adquirir una entrada conjunta, de sopar més concerts, per només 10 euros. Els tiquets són a la venda a l’Espai Ermengol i a l’Oficina Jove.

La resta de les activitats són gratuïtes.

Xarxes socials

El Dia de la Joventut de la Seu també és present a les xarxes socials. Durant aquests dies es faran publicacions relacionades amb l’esdeveniment als perfils de l’Oficina Jove a Facebook, Twitter i Instagram, amb les etiquetes #DiadelaJoventut, #12A, #100percentfesta, #100percentmusica i #OJAU. També es divulga per Snapchat (joves laSeu).

La Seu celebra el Dia de la Joventut, que comptarà amb una sessió de Dj Marsal Ventura
Comentarios