La setmana vinent s’obriran inscripcions per l’espai de caravanes i pel Seu Rock de la Festa Major de la Seu d’Urgell

Per les caravanes, s’iniciaran el dia 5 de juliol, mentre que pel Seu Rock Serà a partir de dia 3 de juliol. Per ambdues propostes festives es realitzaran online des de www.laseu.cat

seurock23 (2)
photo_camera Terminis d'inscripció Seu Rock i Espai Caravanes per la Festa Major de la Seu d’Urgell

La propera setmana s’obriran les inscripcions online tant per a poder tenir una caravana a l’espai casetes que s’adequa cada any per la Festa Major per aquests vehicles com també per participar al Seu Rock.

Concretament, les inscripcions per a les caravanes s’obriran el pròxim dimecres 5 de juliol i es podran formalitza fins el dia 17 de juliol.

Pel que fa a les inscripcions per a poder participar al Seu Rock s’obriran el proper dilluns 3 de juliol i restaran obertes fins el 14 de juliol. Val a dir que les places són limitades per ordre d’inscripció.

Les inscripcions per ambdues propostes de la Festa Major s’hauran de fer des del web municipal www.laseu.cat També es podran fer a través del codi QR que hi ha als cartells de caravanes i del Seu Rock que es podran trobar fixats en diferents espais públics de la Seu d’Urgell.