Aquest diumenge, 21 d’agost, a les 10 del matí des de l'Espai Ermengol

La Ruta de les formatgeries fa una visita a la formatgeria artesana Castell-llebre

Aquest pròxim diumenge, 21 d’agost, La Ruta a les formatgeries ens portarà aquest diumenge, 21 d’agost, fins a la formatgeria artesana de Castell-llebre del nucli alturgellenc de Castell-llebre. Aquesta sortida també s’emmarca en l’activitat organitzada per l’Espai Ermengol-Museu de la Ciutat de la Seu d’Urgell que una vegada al mes proposa visitar una formatgeria diferent de la nostra comarca.

ruta formatgeries (1)
photo_camera Ruta de les formatgeries

La visita s'iniciarà a les 10 del matí al mateix Espai-Ermengol on els participants hi faran una visita guiada per tot aquest equipament, dedicat al formatge, i on se’ls explicarà la història del nostre territori a través d’aquest producte agroalimentari.

La ruta culminarà a Castell-llebre on els participants, en cotxes particulars, podran conèixer de primera mà l'elaboració dels formatges artesans de la formatgeria alturgellenca que porta el mateix nom que el poble.

Per poder participar en aquesta ruta cal fer una inscripció prèvia trucant a Turisme Seu (973 35 15 11) o a Turisme Alt Urgell (973 35 31 12), fins a les dues del migdia del dia abans de la sortida. La inscripció és gratuïta.

Recordem que la Ruta de les Formatgeries s'emmarca dins la programació de Les Rutes Guiades a la Seu d'Urgell i comarca.