ACTIVITATS D'ESTIU

El Ràfting Parc de la Seu pica l'ullet al client de proximitat

Llença una promoció per a residents de l’Alt Urgell i Andorra disponible fins al diumenge 13 de setembre 
RAFTING PARC
photo_camera Instal·lacions del Ràfting Parc de la Seu d'Urgell/laseu.cat

El Ràfting Parc ha anunciat una promoció especial adreçada a residents de l’Alt Urgell i Andorra. L’oferta contempla una reducció de preu en les activitats de ràfting i piragüisme. El preu per a realitzar piragüisme durant una hora pel canal d’aigües tranquil·les es redueix a 9 euros en el cas dels adults i 6 euros per a infants (de 6 a 16 anys). Pel que fa a l’activitat de ràfting, el preu per hora serà de 25 euros per a adults i 18 pels infants (de 9 a 16 anys).

La promoció ja està disponible i s’allargarà fins al diumenge 13 de setembre de 2020. El Ràfting Parc proporciona el material necessari per a realitzar les activitats: vestit i botins de neoprè, casc i armilla salvavides. Cal dur roba de bany i tovallola.

La iniciativa pretén donar a conèixer les possibilitats d’oci i pràctica d’activitat esportiva a l’aire lliure a la Seu. L’acció s’encaixa en el marc de col·laboració amb la comarca i el país veí i busca promoure el vincle entre els territoris.

Cal remarcar que el Ràfting Parc ha adaptat els seus protocols a les mesures sanitàries necessàries i garantitza una pràctica esportiva segura.

Per tal d’aprofitar la promoció cal fer la reserva a través del correu electrònic [email protected] o trucant al telèfon 973 360 092.