Quina ciutat voleu?

El grup municipal d’ERC a l’Ajuntament de la Seu d'Urgell, engega aquest dimecres un procés participatiu per tal de rebre l’opinió de la ciutadania sobre la situació del municipi

imagina't la seu
photo_camera El logo de la proposta per repensar la Seu

El procés porta per nom “Imagina’t la Seu...” i, a banda de conèixer la opinió de la gent de la Seu i Castellciutat, vol també dissenyar entre tots els participants, la que creuen que pot ser la millor Seu, aquella que tothom es pugui imaginar.

Imagina’t la Seu és un procés participatiu  per tal de definir les principals prioritats del nostre municipi. S’ha definit com un procés obert en que hi poden participar tots aquells urgellencs i urgellenques que vulguin prendre implicació amb la ciutat.

Per aquest motiu, s’emplaça a tot aquell que ho desitgi, a assistir a una primera trobada presencial que es durà a terme el dimecres 20 de juny a les 20h al Centre Cívic El Passeig, on s’atendran les diferents opinions, propostes i inquietuds referent al municipi.

Per facilitar el debat, es distribuirà la sessió en 3 àmbits, coincidint amb les tres grans àrees municipals: Serveis centrals i al territori, Atenció a les persones, i promoció econòmica.

Així mateix, per tota aquella persona que no pugui assistir a aquesta primera trobada, s’ha dissenyat també un formulari online, on poder traslladar les opinions. Aquest formulari es troba disponible a la web de la formació: www.esquerra.cat/laseu

Posteriorment, està previst també, realitzar una nova sessió a Castellciutat amb el mateix format i el títol “Imagina’t Castellciutat”.

comentaris