“Quan un video ens emociona sabem que agradarà”

     Arribem a les 12 en punt a l’estudi que l’empresa KTO productora audiovisual té a Oliana. Volem entrevistar al Jordi Camardons i la Verònica Hernández i tenim el temps just ja que aquesta tarda el Jordi agafa l’avió direcció a Quatar on treballarà uns dies realitzant videos per la Federació Qatarí de Motociclisme.

L’any 2.006 aquesta parella va decidir deixar Barcelona i traslladar-se a Oliana per tal d’emprendre el seu propi negoci, una productora audiovisual dirigida a la realització de videos d’empresa, reportatges socials (casaments, batejos, comunions, celebracions…), events esportius, socials, culturals i qualsevol tipus d’enregistrament audiovisual. 

Des d’aleshores no han parat i tenen clients per tot el món (han treballat a Qatar, Guinea Equatorial o el Japó) però prioritzen el fet de poder treballar i viure al seu poble, Oliana. Això per a ells és fonamental.

Ens expliquen que han fet produccions per empreses com Taurus Group o Productes Flower, entitats com l’Ajuntament de Ponts o la multitudinària Bassella Race1, entre molts d’altres, així com també videos de bodes i celebracions familiars sobretot de gent de l’Alt Urgell però també del Pallars i de la Cerdanya. 

Sempre i en cada treball, abans d’ensenyar la nostra feina al client, volem estar convençuts de que està tot perfecte. Quan un video ens emociona a nosaltres creiem que agradarà. Si no m’emociona no transmet prou per tant s’ha de millorar per buscar la perfecció”, assegura el Jordi Camardons.

La manera de treballar del Jordi i la Verònica és un reflex del seu tarannà. Són gent seriosa però de tracte fàcil, proper, molt professional i de confiança. Ofereixen un tracte personalitzat estant molt pendents de tots els detalls, ja sigui una empresa o un particular, cada un dels seus videos està fet a mida del client. 

Per aquest 2014 els impulsors de KTO Produccions volen consolidar la seva activitat internacional però sobretot potenciar l’activitat local, donant-se a conéixer a les poblacions properes. Que aquestes poblacions coneguin com es un video de casament o celebració amb un toc totalment personalitzat i diferent o un video innovador per potenciar una empresa o entitat. 

El valor de la proximitat es veu reflexat en el valor d’aquests dos joves professionals amb qui demostren es pot confiar.