Primera jornada d’Experiències Pirineus sobre ecoturisme

La jornada, que tindrà lloc aquest 24 d’abril a la Seu d’Urgell i a Castellbò, vol posar de manifest el paper que pot desenvolupar l’ecoturisme a les comarques de l’Alt Urgell i la Cerdanya a l’hora de diversificar i desestacionalitzar l’oferta turística.

Jornada cartell
photo_camera El cartell de la jornada.

Experiències Pirineus, iniciativa empresarial creada l’any 2014 per vuit empreses de l’Alt Urgell i la Cerdanya, organitza el proper 24 d’abril la seva primera jornada, en aquest cas, dedicada a l’ecoturisme. La sessió tindrà lloc a la Seu d’Urgell (Hotel Andria) i a Castellbò (punt d’informació del Parc Natural de l’Alt Pirineu). L’objectiu d’aquesta jornada és explicar que l’ecoturisme, una de les modalitats que es treballa des d’Experiències Pirineus, ofereix moltes possibilitats a l’Alt Urgell i la Cerdanya atès els recursos naturals i culturals de que disposen. Per aquest motiu, es donaran a conèixer casos d’èxit en ecoturisme, tant a nivell català com europeu, i es presentaran els recursos ecoturístics d’aquestes dues comarques pirinenques. A més a més, la jornada servirà per presentar la nova web d’Experiències Pirineus, des d’on es podran contractar propostes de diversa tipologia (aventura, natura, cultura, relax...).

Experiències Pirineus és un grup d’empreses de l’Alt Urgell i la Cerdanya, compromeses amb el territori i convençudes de les potencialitats que ofereixen des del punt de vista turístic. A partir d’aquesta premissa van decidir aliar-se sota una marca que els cohesiona, referencia i representa, i que han denominat Experiències Pirineus. Amb la creació d’aquesta marca, volen treballar per promocionar-se com una destinació de turisme sostenible i de qualitat, tant en els serveis com en les activitats que ofereixen.

comentaris