LLIBRES

Presenten a la Seu d'Urgell el llibre ‘1 dia d’octubre i 2 poemes’, de l'exconseller Josep Rull

Al llibre, escrit des de la presó, Josep Rull hi desgrana les hores, les experiències, les reflexions, les amistats, les decepcions, les esperances i, sobretot, les seves profundes conviccions nacionals i el seu insobornable compromís nacional al servei de Catalunya.
1 dia d'octubre i 2 poemes de Josep Rull 2
photo_camera La presentació del llibre ha estat conduïda per la periodista Rosa Talamàs / RÀDIO SEU

El conseller Damià Calvet, l'alcalde de la Seu d'Urgell, Jordi Fàbregas, i l’escriptor Vicenç Villatoro, han presenta aquest dissabte, a la Sala de Cultura de Sant Domènec de la Seu d'Urgell, el llibre ‘1 dia d’octubre i dos poemes’ (Símbol editors), escrit des de la presó per Josep Rull. L'acte ha estat conduït per la periodista, Rosa Talamàs.

1 dia d'octubre i 2 poemes de Josep Rull(Foto: '1 dia d'octubre i 2 poemes', de Josep Rull  /RÀDIO SEU)

El llibre està escrit en primera persona, en forma de dietari, i és una aproximació personal de l’exconseller als fets de l’1 d’octubre i a la situació política del país. La presentació, malauradament, s'ha fet sense la presència de l’autor.

'1 dia d'octubre i 2 poemes' , és un llibre profundament humà i serè escrit en unes condicions de gran intensitat emocional i política de l'autor. Josep Rull hi desgrana les hores, les experiències, les reflexions, les amistats, les decepcions, les esperances i, sobretot, les seves profundes conviccions nacionals i el seu insobornable compromís nacional al servei de Catalunya.