16.08.2022 |
Viure als Pirineus

LLIBRES

Presenten 'Històries de la Seu', d'Elvira Farràs

La Germandat de Sant Sebastià i Edicions Salòria convoquen l'acte pel dimecres 22 de juliol, a la Sala Sant Domènec, a les vuit del vespre
Invitació Històries de la Seu d'Elvira Farràs
Invitació a l'acte de presentació d''Històries de la Seu' d'Elvira Farràs
Presenten 'Històries de la Seu', d'Elvira Farràs

La Germandat de Sant Sebastià i Edicions Salòria organitzen la presentació del llibre 'Històries de la Seu', d'Elvira Farràs. L'acte tindrà lloc el dimecres 22 de juliol, a les vuit del vespre, a la Sala Sant Domènec. Hi participarà Jordi Fàbrega, alcalde de la Seu d'Urgell; Climent Miró, germà major de la Germandat de Sant Sebastià; Anna Martí, autora del pròleg; i, Joan Barrera, coordinador del llibre.

histories-de-la-seu

El llibre tracta temes diversos, tots relacionats amb la Seu d’Urgell, com ara el Ball Cerdà, de la recuperació del qual l’Elvireta va ser una de les principals impulsores, la Setmana Santa o els refranys i cançons populars del territori. En resum, la vida quotidiana i festiva de la ciutat i dels seus protagonistes. L’obra compta amb un pròleg escrit per la Germandat de Sant Sebastià i un altre d’Anna Martí, que ja havia col·laborat en el llibre d’Elvira Farràs El ball cerdà, també publicat per Edicions Salòria.

Històries de la Seu, doncs, constitueix també tot un homenatge que la Seu d’Urgell, a través de la Germandat de Sant Sebastià, ret a la figura de l’Elvira Farràs Muntó, l’Elvireta, una de les urgellenques més estimades i il·lustres que romandrà per sempre més en un lloc de referència a la ciutat que ella tant estimava.

Presenten 'Històries de la Seu', d'Elvira Farràs
Comentarios