24.05.2022 |
Viure als Pirineus

LA SEU D'URGELL

Aquest dissabte s'inicia la programació nadalenca del Món Màgic de les Muntanyes

La programació nadalenca de la Seu d'Urgell aplega prop de 60 activitats infantils, culturals, comercials i esportives perquè urgellencs i visitants visquin intensament aquestes festes.

UI3WKguHQq-MbaC_WZ9s1Xo1Xvz6TcaZjssYd5PdbbY
Presentació del Món Màgic de les Muntanyes.
Aquest dissabte s'inicia la programació nadalenca del Món Màgic de les Muntanyes

Ahir a la tarda es va presentar la programació nadalenca de la Seu d'Urgell que sota la 'marca' del Món Màgic de les Muntanyes aplega 57 activitats adreçades a tota la família, que s'iniciaran aquest pròxim dissabte, 5 de desembre, i s'allargaran fins el dia 6 de gener de 2016.

La presentació de totes aquestes activitats per celebrar les festes de Nadal ha anat a càrrec de l'alcalde de la Seu d'Urgell, Albert Batalla, la tinent d'alcalde de Promoció de la Ciutat, Mireia Font, i la regidora d'Infància i Joventut i de Festes i Tradicions, Sílvia Iscla. 

Respecte els objectius d'aquesta programació nadalenca ja consolidada, Albert Batalla va afirmar que des de l'Ajuntament han treballat perquè la programació del Món Màgic de les Muntanyes no només sigui un projecte per la gent de la Seu i comarca sinó també un reclam per a visitants, comportant així un impacte a la ciutat, sobretot, en el sector de l'hostaleria. “L'evolució del Món Màgic de les Muntanyes ha estat espectacular”, va remarcar l'alcalde urgellenc.

Obertura amb l'encesa de llums de Nadal 

L'acte que obre oficialment el Món Màgic de les Muntanyes se celebrarà el pròxim dissabte, 5 de desembre, amb l'encesa de llums de Nadal que ornamenten els carrers i places de la ciutat. Tal i com va explicar Mireia Font, tinent d'alcalde de Promoció de la Ciutat, “l'encesa de llums ja és tot un clàssic a la nostra ciutat que, any rere any, congrega més gent vinguda d'arreu”. 

La cerimònia s'iniciarà a les set de la tarda des de la plaça de Catalunya, amb un cercavila inspirat en el conte de 'Els Minairons de la Freita' que anirà a càrrec de CIRCulant (circ en moviment).

Aquest espectacle s'anirà desenvolupant pels carrers de la Seu amb la interpretació de la Cançó dels minairons fins arribar a la plaça dels Oms, on tindrà lloc l'espectacle de música, circ, llum i foc que simbolitza l'inici del període on els minairons de la Freita, tot cantant, desplegaran la seva màgia. 

Aquest mateix dissabte també hi haurà dues activitats més. A les cinc de la tarda es realitzarà a l'Espai Ermengol un taller de manualitats infantils 'L'estrella del Món Màgic de les Muntanyes' que anirà a càrrec de Cau de l'Art. Aquest taller serà gratuït.

També aquest dissabte i just quan acabi l'espectacle de l'encesa de llums es celebrarà el Shopping Night que comptarà amb la participació de 60 comerços de la Seu d'Urgell. En aquesta ocasió s'inclourà també establiments de menjar i beure. 

Aquest dissabte s'inicia la programació nadalenca del Món Màgic de les Muntanyes
Comentarios