01.07.2022 |
Viure als Pirineus

A PARTIR DE DEMÀ DIVENDRES, 22 DE JULIOL, ES PODEN ADQUIRIR DE MANERA ANTICIPADA PER 4 EUROS A L’OFICINA JOVE DE L’ALT URGELL I A TURISME SEU (ESPAI ERMENGOL). ELS CONCERTS TINDRAN LLOC EL DIVENDRES 12 D’AGOST I ESTAN ADREÇATS A NOIS I NOIES

Es posen a la venda les entrades pels concerts de nit del Dia Internacional de la Joventut

Demà divendres, 22 de juliol, es posen a la venda les entrades per als tres concerts que celebraran el divendres 12 d’agost, Dia Internacional de la Joventut, a la pista polivalent a partir de les dotze de la nit. Les entrades anticipades es poden adquirir tant a l’Oficina Jove de l’Alt Urgell com a l’oficina de Turisme Seu (Espai Ermengol) per 4 euros. El mateix dia dels concerts també es podran comprar però al preu de 6 euros.

NIT A12WEB
Dia de la Joventut
Es posen a la venda les entrades pels concerts de nit del Dia Internacional de la Joventut

Des de l’Oficina Jove de l’Alt Urgell es vol remarcar que aquests concerts estan adreçats a nois noies a partir dels 16 anys, i que caldrà que portin el DNI en el moment d’entrar al recinte.

En els concerts del Dia de la Joventut hi actuaran els grups musicals Salit’s i Lokito Lopongo, i el DJ Marsal Ventura

Sopar popular

Entre d’altres activitats que se celebraran el divendres 12 d’agost, Dia de la Joventut, el col·lectiu L’Olla ha organitzat un sopar popular que tindrà lloc a partir de dos quarts de nou del vespre al Parc del Cadí. Properament s’informarà del dies i punts de venda per adquirir els tiquets d’aquest sopar.

Amb la celebració del Dia Internacional de la Joventut, la regidora de Joventut de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, Sílvia Iscla, remarca que “des de l’Oficina Jove es vol potenciar tant la participació com la col·laboració del jovent de la Seu i de la comarca”.

Pel Dia de la Joventut s’han habilitat els següents hashtags: #12A  #DiadelaJoventut #100percentestiu #100percentfesta #100percentmusica #100percentjove

Concurs Instagram: els millors moments de les festes majors a l’Alt Urgell

Des de l’Oficina Jove de l’Alt Urgell es proposa a tots els joves alturgellencs que així ho desitgin enviïn fotografies dels millors moments de les festes majors de la nostra comarca. L’autor o autora de la fotografia guanyadora se li obsequiarà amb 2 entrades pels concerts de nit del Dia de la Joventut. 

El Concurs Mural OJAU 2016 amplia el termini de presentació d’esbossos

El concurs mural de grafits ha ampliat el termini de presentació d’esbossos. Recordem que en aquest certamen s’hi poden presentar joves entre 16 i 30 anys d’edat.

Els participants poden participar al concurs en grups d’un mínim de 3 persones i un màxim de 5. La temàtica de l’esbós ha de ser algun símbol gràfic que contingui algun objecte relacionat amb els joves i el municipi de la Seu o de la comarca de l’Alt Urgell. Les bases es podran consultar a les pàgines web de l’Ajuntament (www.laseu.cat) i de l’Oficina Jove de l’Alt Urgell.

Paral·lelament, els actuals voluntaris europeus de l’OJAU, Artürs i Ieva, han elaborat un vídeo promocional del concurs per tal d’animar als joves a participar-hi (https://youtu.be/gZINCdPr-V4).

Els premis del concurs seran: 5 baixades a Rafting Parc La Seu, un lot de productes del municipi i una invitació per pintar i exposar en directe el grafit el divendres 12 d’agost, acció que també forma part dels actes del Dia de la Joventut, durant el qual s’organitzarà activitats amb la diversió, la música, l’amistat, la festa i l’esport com a eixos principals.

Es posen a la venda les entrades pels concerts de nit del Dia Internacional de la Joventut
Comentarios