EMPRESES

PEUSA reforça la seva implicació amb l’associació esportiva Sedis Bàsquet

L’acord suposa intensificar per part de PEUSA l’esponsorització esportiva i el seu suport a tots els equips del club de bàsquet.  
PEUSA nova esponsoritzacio SEDIS Basquet_Oct2020_1
photo_camera L'equip AIRAM PEUSA amb l'alcalde de la Seu, president del club i entrenadors/PEUSA

L’empresa elèctrica urgellenca PEUSA reforça la seva implicació i compromís amb l’Associació Esportiva Sedis Bàsquet. L'acord s’ha signat avui dijous 1 d’octubre, després d'un entrenament de l’equip SEDIS AIRAM, al Palau d'Esports de la Seu d’Urgell i ha comptat amb l’assistència de Jordi Fàbrega, alcalde de la Seu, Ventura Rebés, president de PEUSA, i Pere Porta, president de l’Associació Esportiva SEDIS Bàsquet. L’alcalde ha felicitat l’empresa i el club esportiu per “fer créixer persones” i ha afirmat que "la Seu és una ciutat esportiva amb forta implicació del SEDIS Bàsquet i PEUSA col·labora de manera infinita en tots els projectes socials de la ciutat, de manera especial durant la pandèmia”. També s’ha mostrat molt satisfet Ventura Rebés, que ha posat èmfasi en que “aquesta nova aliança és resultat de la nostra vinculació amb valors del Sedis com ara el treball en equip, l’esforç i la col·laboració orientats a objectius comuns, així com la integració de persones amb discapacitat psíquiques i l’arrelament al territori”. D’altra banda, Pere Porta, president de l’Associació Esportiva Sedis Bàsquet ha manifestat que “l’acord és una satisfacció pel club ja que el compromís suposa un pas endavant per consolidar el projecte esportiu de SEDIS Bàsquet, amb una aposta clara per l’esport femení, d’integració i de base”.

PEUSA nova esponsoritzacio SEDIS Basquet_Oct2020_3 (1)

L’acord establert suposa, entre d’altres, intensificar per part de PEUSA l’esponsorització esportiva de l’equip femení de la Seu dirigit per Bernat Canut, que juga professionalment tant a la Lliga nacional Femenina com al campionat de l’EuroCup Women. Avui el Sedis CADÍ La Seu està integrat per 11 jugadores de procedències tan diverses com Catalunya, Bèlgica, Dinamarca, els Estats Units i Canadà. A partir d’ara, PEUSA serà visible tant a la samarreta oficial de l’equip professional, com a la indumentària de tots els jugadors i jugadores de la resta d’equips del club esportiu.

Bàsquet per a persones

El vincle entre PEUSA i l’equip SEDIS AIRAM es remunta a força anys enrere i ara, amb el nou conveni, l’equip adopta el nom d’AIRAM PEUSA i segueix sent una secció social del club de la Seu que facilita que nois i noies amb especial capacitat practiquin esport. Alhora, treballa per a la seva integració des de la més absoluta normalitat, transmetent el màxim de valors possibles mitjançant la pràctica de l’esport col·lectiu. D’aquesta manera, l’energètica urgellenca segueix impulsant la seva connexió i compromís amb els col·lectius en risc d’exclusió per diversos motius.

Algunes de les col·laboracions destacables seran l’esdeveniment inclusiu Torneig Ciutat de la Seu d’Urgell per a persones amb discapacitat així com el Torneig de Nadal de Minibàsquet que amb l’eslògan “L’energia del Pirineu” donarà nom al torneig d’enguany.

Energia 100% renovable del Pirineu

PEUSA és una companyia amb base a la Seu d’Urgell que subministra energia 100% renovable des de fa gairebé un segle. Impulsa l’autoconsum d’energia elèctrica, amb projectes claus en mà que inclouen tots els tràmits i passos necessaris, des del plantejament tècnic, fins a facilitats de finançament i la instal·lació i manteniment finals. Així mateix, promou la mobilitat elèctrica al Pirineu amb la instal·lació d’una xarxa de punts de recàrrega de vehicle elèctric, connectats amb el mapa de l’empresa d’abast nacional Electromaps. Les seves centrals s’impulsen gràcies a la força l’aigua provinent del riu Valira, sempre des d’un respecte absolut al medi ambient i superant el manteniment dels cabals ecològics. PEUSA és una ferma defensora de la transició energètica cap a energies renovables com una de les vies per combatre i mitigar el canvi climàtic.

Un club obert a tothom

SEDIS Bàsquet presenta més de 200 jugadors i jugadores, organitzats en 20 equips en les diferents seccions. L’Escola de Bàsquet, amb els més petits; la Base, amb els que han de ser el futur del club; els Sèniors amb la continuïtat del planter i amb molt de compromís; el CADÍ La Seu, com a equip professional al més alt nivell de la Lliga Femenina i l’AIRAM PEUSA, amb el compromís social del treball de persones amb altres capacitats. En definitiva, un conjunt d’esportistes ben cohesionat i estructurat per afrontar el repte d’una nova temporada que es presenta incerta però serà, sens dubte, d’allò més apassionant.

comentaris