FORESTAL

Pere Aragonès visita 'Les Moreres' de la Seu per conèixer la gestió forestal que hi realitza Integra Pirineus

El president de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès, ha estat acompanyat per l’alcalde de la Seu d’Urgell, Francesc Viaplana
IMG_5005
photo_camera Aragonès ha visitat la finca de Les Moreres i ha conegut la feina d'Integra Pirineus / laseu.cat

El president de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès,  acompanyat per l’alcalde de la Seu d’Urgell, Francesc Viaplana, ha visitat aquest matí la finca de Les Moreres -situada al municipi urgellenc- per conèixer de primera mà les tasques de gestió forestal que realitzen els usuaris d’Integra Pirineus. 

En aquesta visita, Aragonès ha rebut les explicacions de l’estat del bosc i de l’actuació forestal que s’hi porta a terme, a càrrec de Juan Antonio Arévalo, enginyer forestal. Tanmateix, el president de la Generalitat també ha conegut de la mà de la seva directora, Urgell Escribà, i de la responsable de l’àrea social d’aquesta entitat, Aida Martínez, la tasca d’inserció social i laboral de persones en situacions de risc d’exclusió social, amb especial atenció amb les persones amb discapacitat intel·lectual i/o malaltia mental que porta a terme la Fundació Integra Pirineus.

IMG_4989
Pere Aragonès vista la finca de Les Moreres per conèixer la gestió forestal que hi realitza Integra Pirineus / laseu.cat

En aquesta visita s’ha donat a conèixer aquest projecte i s’ha abordat la gestió forestal sostenible i la recuperació de pastures als nostres boscos.

El president català també ha visitat les instal·lacions del Parc Olímpic del Segre fent un recorregut a peu per la zona del canal d’aigües braves, així com d’altres espais del parc, acompanyat pel cap esportiu d’aquesta instal·lació olímpica, Xavier Travé.

IMG_5016
El president de la Generalitat també ha visitat les instal·lacions del Parc Olímpic del Segre / laseu.cat

La visita de Pere Aragonès s’ha emmarcat en la conferència inaugural que ha realitzat aquest matí en la 33a Trobada Empresarial al Pirineu que des d’ahir i fins avui al vespre s’està celebrant a la Seu d’Urgell.