06.07.2022 |
Viure als Pirineus

Peramola tornarà a ser prehistòrica

El proper 6 de novembre el poble de Peramola farà un viatge a través del temps amb els nens i les nenes de l’escola Sant Miquel de Peramola fins a la prehistòria i inaugurarà la II Setmana Arqueològica.

2014110516035729314
Peramola
Peramola tornarà a ser prehistòrica

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

La recreació prehistòrica és una iniciativa creada pel Grup d’Arqueologia de Peramola (GAP) i ells/les alumnes del CEIP Sant Miquel de Peramola. Aquell dia podreu veure un poblat prehistòric a la plaça del poble (Plaça Josep Roca) a patir de les 16.00 de la tarda.

Aquesta iniciativa és deu a què formen part del projecte Apadrina un Monument del Departament d’Ensenyament, del qual son executors, des de fa un any. L’objectiu del projecte és aconseguir integrar el respecte i la valorització del nostre passat mitjançant tallers, activitats i altres iniciatives com la I Festa de la Prehistòria (celebrada el juny passat a Peramola) amb els infants de l’escola.

Però la cosa no queda aquí, a partir del dijous fins el diumenge cada dia hi haurà una activitat relacionada amb la història i la arqueologia de Peramola: divendres un documental sobre l’origen dels humans al Bar Casino (22.00), dissabte una xerrada sobre els resultats de les darreres prospeccions (22.00, al mateix lloc) .

Peramola tornarà a ser prehistòrica
Comentarios