ESCALADA

Peramola, capital de l'escalada

La Trobada d'Escalada del Grup Cavall Bernat ha celebrat a Peramola el seu 40è aniversari
Cavall bernat Peramola
photo_camera Dinar popular a la plaça de Peramola / @JoanHFerrer

La Trobada d’escalada Peramola Rock del Grup Cavall Bernat ha tingut lloc aquest cap de setmana a Peramola. Les jornades d’escalada s’ubiquen a Sant Honorat i als seus voltants. A més, el Grup Excursionista d’Oliana ha proposat excursions de diferents nivells per tota la zona. Aquesta cita a l'Alt Urgell servirà per celebrar el 40è aniversari de l'esdeveniment.

Com ja és tradició, el Grup Cavall Bernat ha nomenat els nous cavallistes. Entre ells, Joan Jover i Garcia, Patrice De Bellefon i Araceli Segarra. Les activitats s’han allargat tot el cap de setmana, 13 i 14 de maig, i han anat acompanyades de diversos àpats, sortejos i un concert de rock organitzat pel Refugi de Cortiuda.

Aquest diumenge, les activitats han començat a les 8 del matí amb un esmorzar i després s'ha celebrat una nova caminada, amb les opcions de 2 hores i mitja i de 4 hores. A la tarda (18.30 h), hi haurà un nou sorteig de material, l'homenatge a Josep Maria Viladrich i el reconeixement als nous membres.

Els actes han estat oberts a tothom, no cal ser membre del Grup Cavall Bernat. Per a més informació, consulteu el programa.

comentaris