30.06.2022 |
Viure als Pirineus

Òscar Ordeig demana a Albert Batalla un “cara a cara” públic

El candidat a l’alcaldia urgellenca per Compromís X La Seu, Òscar Ordeig, demana formalment a l’actual alcalde Batalla un debat a dos públic.

foto_Ivan_Vigo_i_Òscar_Ordeig
Foto d'arxiu d'Òscar Ordeig amb Ivan Vigo.
Òscar Ordeig demana a Albert Batalla un “cara a cara” públic

La plataforma ciutadana Compromís X La Seu, que es presenta a les properes eleccions municipals del 24 de maig, aglutinant una heterogeneïtat de persones que tenen l’objectiu comú de voler un canvi il·lusionador a l’actual situació que viu La Seu, creu que per a que els urgellencs puguin tenir el màxim d’informació possible de cara als comicis municipals seria molt positiu i esclaridor que els candidats de les dos principals forces polítiques del municipi tinguin una confrontació democràtica de models en un debat a dos públic.

Per això, el candidat Ordeig proposa formalment mitjançant una carta a l’actual alcalde de CiU, Albert Batalla, aquest debat “cara a cara” obert a tothom que tingui l’interès d’assistir-hi. Com no podia ser d’una altra manera, aquest debat seria sense detriment dels que es faran entre tots els candidats que es presenten a les eleccions municipals.

Ordeig creu que “els ciutadans de La Seu es mereixen tenir l’oportunitat de veure públicament el debat democràtic de models i idees per a la nostra ciutat, per tal de que proper 24 de maig puguin exercir el seu dret a vot disposant de tota la informació democràtica que sigui possible per poder decidir correctament a qui donar la seva confiança."

Òscar Ordeig demana a Albert Batalla un “cara a cara” públic
Comentarios