16.10.2021 |
Viure als Pirineus

ELECCIONS MUNICIPALS

Òscar Ordeig aposta per convertir la Seu en motor econòmic del Pirineu

Òscar Ordeig va fer una crida a liderar des de la Seu les polítiques de muntanya i contra el despoblament rural

Compromís X la Seu acte
Òscar Ordeig, cap de llista de Compromís X la Seu intervenint a l'acte/Ràdio Seu
Òscar Ordeig aposta per convertir la Seu en motor econòmic del Pirineu

Aquest dimarts, dia 9 d’abril, el candidat a l’alcaldia per Compromís X La Seu va desgranar un seguit de propostes per “posar La Seu en marxa”, davant d’un auditori de més de 100 persones a la capella de les monges (Sala Immaculada), on hi havia la presència de representants de diferents formacions polítiques, des del PP, als Comuns, Podemos i ERC.

Òscar Ordeig va fer una crida a liderar des de La Seu les polítiques de muntanya i contra el despoblament en el mon rural, davant les instàncies europees, estatals i de la Generalitat. “Recuperarem capitalitat a La Seu si sabem ser motor dinamitzador de l’economia al Pirineu i líders de les noves polítiques de muntanya”.

Òscar Ordeig es comprometé a recuperar el pressupost de l´Hospital del 2008 i augmentar-lo, per dotar el nostre Hospital de més metges, especialitats, més personal d’infermeria, en definitiva de més serveis. Va posar l’exemple de l’Hospital de Tremp que en 10 anys ha multiplicat per dos el seu pressupost, i en canvi a La Seu només hem vist com es reduïa. També adquirí el compromís de construir la nova Residència de la gent gran en els terrenys de davant Santa Magdalena.

COMPROMÍS X LA SEU 2

Òscar Ordeig va proposar també que la Generalitat creés a La Seu una seu de l’Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA) per incentivar les proves pilot en agricultura ecològica, la vinya...; crear més sòl industrial per tal de fer de La Seu un veritable centre logístic del Pirineu.

Potenciar la candidatura de la Catedral com a Patrimoni de la Humanitat co-liderant amb Andorra, aquest projecte i no ser mera comparsa.

Afegint que totes les actuacions han d’anar acompanyades d’una voluntat de buscar sempre l’excel·lència, fent un molt bon manteniment de l’espai públic, un pla integral de neteja dels carrers i afavorir la sostenibilitat en tot el que sigui competència municipal.

Òscar Ordeig ha declarat que “Compromís crida a sumar diferents persones, diferents sensibilitats i diferents procedències per un objectiu comú: La Seu” i afegeix que “cal poder sumar, en la diversitat i la diferència, per la ciutat que estimem, cal posar La Seu en marxa!”.

Òscar Ordeig aposta per convertir la Seu en motor econòmic del Pirineu
Comentarios