30.06.2022 |
Viure als Pirineus

Francesc Viaplana proposa despolititzar la gestió de l'hospital de la Seu d'Urgell

Aquest dissabte en un acte multitudinari a la Sala Sant Domènec es va presentar públicament el candidat republicà a l'ajuntament de la Seu d'Urgell, Francesc Viaplana, acompanyat del president del seu partit, Oriol Junqueras. Viaplana va exposar els eixos bàsics sobre els que està treballant la formació republicana de cara a construir durant el proper mandat “una Seu millor”. Aquests eixos versen principalment sobre la forma de dinamitzar econòmicament la ciutat de forma sostenible i la necessitat d’oferir uns serveis de qualitat adreçats a les persones.

IMG_20150307_192116
La Sala Sant Domènec es va omplir.
Francesc Viaplana proposa despolititzar la gestió de l'hospital de la Seu d'Urgell

Francesc Viaplana va remarcar la importància de la innovació en el sector agroalimentari, i el potencial turístic que tenim com a territori, potencial que cal explotar més i millor i exercir el lideratge que com a capital es mereix la Seu. “Liderar és tenir una ciutat en la que valgui la pena viure, que aprofiti racionalment els  recursos  del territori, una ciutat sostenible en un entorn natural ordenat”. En aquesta línia, Viaplana, va exposar la importància d’una bona gestió forestal de l’entorn i l’aprofitament de la biomassa, el que seria una forma de reduir dràsticament la despesa energètica de l’Ajuntament i que alhora generaria beneficis econòmics que es veurien transformats en serveis a la ciutadania.

El candidat va mostrar preocupació, i la voluntat d’ocupar-se, del greu problema financer de l’Hospital de la Seu: “Proposem refer el Patronat de l’Hospital incorporant el màxim nombre de representants professionals a la seva direcció, reservant a l’Ajuntament el seu paper institucional i administratiu però garantint que les decisions es prendran sota els criteris dels que hi entenen”.

Per altra banda, el President d’ERC, Oriol Junqueras, va remarcar la importància que tenen els comicis municipals per al procés d’independència, que esdevenen la primera volta de les eleccions a la Generalitat que s’han de celebrar el proper 27 de setembre i ha recomanat a la ciutadania urgellenca que fer confiança al Francesc Viaplana el proper 24 de maig és garantia de ser en bones mans. Junqueras va exposar repetidament quines són les prioritats d’ERC a nivell pressupostari i de defensa dels trets identitaris “Posar diners a educació, sanitat i serveis socials és prioritari per a nosaltres, perquè hi ha gent que ho passa molt malament, i sobretot perquè cal millorar el nostre futur i el dels nostres fills, que és el seu futur!”.

Francesc Viaplana proposa despolititzar la gestió de l'hospital de la Seu d'Urgell
Comentarios