02.12.2022 |
Viure als Pirineus

Joan Ganyet exposa una nova col·lecció de fotografies a Puigcerdà

L'exposició titulada "Simetries" s'inaugura aquest divendres 12 de març a les 8 del vespre al Club de Golf Sant Marc, de Puigcerdà, amb una presentació de la pintora Elisenda Capdevila i l'escultor Ernest Altés. La col·lecció es podrà visitar fins al proper 12 d'abril.

P1370633
Joan Ganyet acabant d'enllestir l'exposició.
Joan Ganyet exposa una nova col·lecció de fotografies a Puigcerdà

Joan Ganyet (La Seu d'Urgell, 1946) és arquitecte, ha estat alcalde de la Seu d'Urgell, diputat al Parlament de Catalunya, Senador, Secretari General de la Comunitat de Treball dels Pirineus i Director General d'Arquitectura i Paisatge de la Generalitat de Catalunya.

Ha fet diverses exposicions de fotografia a Barcelona (2013), Lleida (2013), La Seu d'Urgell (2013), Andorra la Vella (2013), Encamp (2014) i Gósol (2014).

Crònica d'una exposició

Així és com Ermengol Puig descriu l'exposició:

"Les subtileses fotografiades per Joan Ganyet s'han d'entendre com la reprovació d'un pragmatisme mercantilista que ens afebleix la percepció de la 'realitat'.

Recercant allò més universal amb l'esperit dels clàssics, ha descobert que la simplicitat i l'harmonia poden concretar-se en petites certeses, en minúsculs fragments cadascun d'ells representatiu de la globalitat.

Els capta i els perfila en un instant aparentment irrellevant, sempre intimista..."

Ermengol Puig. Professor d'Història de l'Art

Joan Ganyet exposa una nova col·lecció de fotografies a Puigcerdà
Comentarios