14.08.2022 |
Viure als Pirineus

Tino Vilà liderarà un govern d'unitat a Organyà

Són excepcionals els municipis que es gestionen amb governs d'unitat integrats per tots els regidors presents al consitori. Organyà en serà un cas després que CiU (3), PSC (2), PP (1) i ERC (1) han decidit treballar junts pel futur del municipi.

celestino
Tino Vilà serà el nou alcalde d'Organyà. Foto: Anna Solans.
Tino Vilà liderarà un govern d'unitat a Organyà

La vila d’Organyà estarà governada aquest mandat amb un govern d’unitat conformat per totes les forces polítiques amb representació al consistori, tal i com va proposar inicialment ERC (que havia plantejat el mateix acord, però sense èxit, a la Seu d'Urgell) amb la finalitat "de conformar un govern en què tots els representants polítics treballin pel màxim benefici del poble".

Segons el candidat republicà, Sergi Parramon, “aquest govern requerirà de molts esforços per part de tothom, i segurament l’opció més fàcil per nosaltres hagués estat quedar-nos a l’oposició, però creiem que Organyà mereix que els seus representants s’esforcin al màxim a posar-se d’acord i oferir així a la ciutadania el millor, perquè tots som Organyà”.

El nou alcalde del municipi serà el convergent Tino Vilà Betriu que substituirà el socialista Antoni Fiol que també estarà a l'equip de govern. El republicà Sergi Parramon ostentarà la tinença d’alcaldia durant els dos darrers anys del mandat, així com serà el responsable de les àrees municipals de Turisme i Promoció Econòmica durant els quatre anys.

Tino Vilà liderarà un govern d'unitat a Organyà
Comentarios