Ordeig celebra l'aprovació al Parlament de la construcció del túnel de Tres Ponts

El portaveu del grup municipal de Compromís X La Seu i diputat per Lleida, Pirineu i Aran al Parlament, Òscar Ordeig, ha afirmat avui que “celebrem el compromís pres avui per la Comissió de Territori per tal de garantir els recursos necessaris per a la licitació i inici d’obra del túnel de Tres Ponts, a la C-14, incloent-lo en els pressupostos d’aquest 2016”.

Foto Ordeig-Túnel 3 Ponts
photo_camera Ordeig reivindica el Túnel dels Tres Ponts.

En aquesta línia, Ordeig ha destacat que “agraïm la bona feina feta per la Plataforma d’Afectats, veïns i ciutadania que circula per aquesta via i que han reclamat durant anys la construcció del túnel per evitar la caiguda de roques i els danys personals i materials de la via”.

Ordeig ha valorat positivament l’aprovació per unanimitat de la Proposta de Resolució (PR) del Grup Socialista per a la construcció del túnel de Tres Ponts a la C-14 entre Organyà i Montant de Tost, però ha advertit que “estarem expectants a que els compromisos adquirits avui no siguin un nou intent de fer volar coloms, com ens hem trobat ja en massa ocasions”. De fet, la PR ha estat aprovada un cop negociades i transaccionades les esmenes presentades pel grup de Junts pel Sí. Ordeig ha destacat que “finalment, la Comissió ha aprovat la Proposta pràcticament tal i com la vam presentar al mes de gener, fent especial èmfasi en la necessitat d’incloure aquesta obra en els comptes del Govern d’aquest any per tal de garantir que aquesta infraestructura, necessària per a la seguretat vial a la C-14, no es quedés en un projecte més al calaix”.

Ordeig ha recordat que “el tram de la C-14 entre Organyà i Montant de Tost és un dels punts de la xarxa viària catalana més perillós i amb més concentració d’accidents”.