30.06.2022 |
Viure als Pirineus

Obres de millora a diversos centres educatius de la Seu d'Urgell

El Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya està portant a terme aquest estiu diferents obres de millora en les infraestructures de diversos centres educatius de la Seu d'Urgell.

Imatge de la visita del delegat territorial del Departament d'Ensenyament a Lleida a les obres.
Obres de millora a diversos centres educatius de la Seu d'Urgell

El Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya està portant a terme aquest estiu diferents obres de millora en les infraestructures de diversos centres educatius de la Seu d'Urgell.

Primer, s'està arranjant el teulat de l'edifici de les aules d'infantil de l'escola Albert Vives, que tenen un cost de 100.000 euros. Dilluns vinent s'iniciaran les obres d'arranjament de la pista poliesportiva d'aquest mateix centre educatiu que compten amb una inversió de 22.000 euros. Cal recordar que a l'estiu passat es va reformar el teulat de l'edifici de primària, amb un cost de 180.000 euros.

Respecte a les altres obres que realitzarà aquest estiu el Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya a la nostra ciutat ressalta també l'adequació d'una aula d'equipament informàtic a l'Escola d'Adults situada a l'edifici La Grandalla, que ascendeixen a 8.000 euros.

Una altra obra és la millora de les instal·lacions elèctriques de l'edifici dels Serveis Educatius de l'Alt Urgell-Cerdanya, amb un cost de 22.000 euros.

Una quarta inversió del Departament d'Ensenyament a la Seu és l'arranjament de la pista poliesportiva de l'escola del poble de Castellciutat, que comporta una inversió de 8.000 euros.

El delegat territorial del Departament d'Ensenyament a Lleida, Miquel Àngel Cullerés, ha explicat avui durant la visita que ha realitzat a l'escola Albert Vives de la Seu d'Urgell que la Generalitat ha invertit entre el 2014 i el 2015 més de 300.000 euros en la millora de les infraestructures dels centres educatius de la capital alturgellenca. “Aquestes obres s'inclouen en la partida de 2 milions d'euros que el Departament destina en la millora de les infraestructures d'un centenar de centres educatius de la demarcació de Lleida”.

La visita de Cullerés, que ha estat acompanyat per l'alcalde de la Seu, Albert Batalla, i la regidora d'Ensenyament, Sílvia Iscla, així com pel director de l'escola Albert Vives, Isidor Alberich, ha servit per conèixer de primera mà el ritme de les obres de millora que hi està portant a terme el Departament d'Ensenyament.

Durant la visita, l'alcalde urgellenc ha agraït al Departament d'Ensenyament “l'esforç en inversió tan important, malgrat la situació econòmica actual de la Generalitat de Catalunya, que s'ha materialitzat en aquests darrers anys amb la construcció del nou centre educatiu La Valira, i aquest estiu amb les obres de millora del teulat de l'edifici d'educació infantil de l'escola Albert Vives, entre d'altres”. Albert Batalla ha remarcat que això ha estat possible “gràcies a la bona sintonia existent entre l'Ajuntament urgellenc i el Departament d'Ensenyament, fet que ha permès realitzar aquestes obres tan necessàries”.

Cal recordar que l'Ajuntament de la Seu d'Urgell va portar a terme durant l'estiu passat una obra intensiva de pintura de tot l'edifici de l'escola Albert Vives, mentre que aquest estiu 2015 es porta a terme també un intensiu de pintura a l'escola Pau Claris.

Obres de millora a diversos centres educatius de la Seu d'Urgell
Comentarios