Obren a la Seu una botiga de productes de neteja ecosostenibles a granel

L'obertura d'un nou comerç sempre és una bona notícia, i encara ho és més quan es tracta d'una botiga de productes ecosostenibles.
photo_camera Eli Mañà. a la nova botiga de productes de neteja ecosostenibles a granel Eco Eli.

Des d'aquest passat mes de maig la Seu d'Urgell compta amb una nova opció comercial compromesa amb la millora i el respecte al medi ambient. És la nova botiga Eco Eli on hi podem trobar tota mena de productes de neteja ecosostenibles a granel, productes vegans, naturals, hipoal.lergènics i altament biodegradables.

La botiga es troba situada al c/ Regencia d'Urgell, 18 baixos i està gestionada per Eli Mañà; és una aposta integral pel reciclatge i la sostenibilitat.

Els productes que hi podem trobar són fregaterres, neteja bany, neteja llar, fregaplats, sabó i abrillantador rentavaixelles, aigua destil.lada, desengreixant cuina, neteja vidres, multiús per netejar i desinfectar Desin 10, paper higiènic, paper multiús... com també tota mena de detergents i suavitzants per la roba neutres o amb essències personalitzades.

Segons ens comenta l'Eli Mañà "aquests productes serveixen tant per ús particular com per tota mena de comerços, consultes, empreses, instal·lacions, bars, restaurants, hotels i espais públics". "A la botiga els envasos que arriben de fàbrica amb bidons de 25 litres es retornen per ser reutilitzats de nou. A la vegada oferim al client particular que porti el seu envàs per reomplir i, si nó en té, en pot agafar un dels que tenim a la botiga reutlitzats i nets." afegeix l'Eli.