27.11.2022 |
Viure als Pirineus

La nit més esperada de l’any torna a la Seu d’Urgell amb el Correfoc de Festa Major 2022

Després de dos anys de pandèmia, els Diables de l’Alt Urgell ho tenen tot preparat per gaudir, dilluns 29 d’agost a les 22:30 hores, del gran Correfoc 2022.

Cartell CORREFOC 22_page-0001
Cartell del Correfoc de la Festa Major de la Seu d'Urgell 2022
La nit més esperada de l’any torna a la Seu d’Urgell amb el Correfoc de Festa Major 2022

La Festa Major de La Seu d’Urgell és sinònim de caliu, festa i alegria, però tothom que la coneix també l’anomena com la festa del foc, de l’adrenalina i dels diables. Enguany, el Correfoc de Festa Major de La Seu d’Urgell torna per complert amb els Diables de l’Alt Urgell .

La plaça dels Oms viurà una nova transformació i acollirà a partir de dos quarts d’onze de la nit l'espectacle inicial del grup que, com sempre, es manté en secret. Seguidament, es donarà inici al correfoc pels carrers del casc antic, passant pels carrers Major i Canonges i la plaça Patalin i Pati Palau. Novament, la plaça dels Oms viurà l’arribada del correfoc amb la cremada de diferents aparells i finalitzarà amb un magnífic piromusical que “mai deixa a ningú indiferent”.

Des del grup es posa relleu en l’energia que es viurà i les ganes de recuperar al 100% el correfoc: “Han sigut uns anys d’estar al costat del que realment importava, hem buscant solucions per fer gaudir a tothom i ho hem aconseguit, però enguany recuperem el nostre correfoc, el correfoc tal i com tothom el recorda. Un correfoc amb inici d'angoixa i tensió, un correfoc de saltar, ballar i córrer, un correfoc de gaudir la música de la nostra banda tradicional i un correfoc on tothom mira el cel amb el piromusical i els pels de punta”.

El grup posa en relleu la importància del perquè de totes les seves activitats: “Tot el que organitzem ho fem per la gent, la volem gaudir amb nosaltres, és el perquè de tot el que fem. Com sempre diem i és el nostre eslògan: ‘el foc del Pirineu, l’essència de la Seu’. Així que esperem a tothom el proper dilluns 29 d’agost dos quarts d’onze de la nit a la plaça dels Oms”.

Tota la informació i seguiment dels dies previs a l’actuació es pot veure a les xarxes socials del grup @diablesalturgell

La nit més esperada de l’any torna a la Seu d’Urgell amb el Correfoc de Festa Major 2022
Comentarios