08.12.2022 |
Viure als Pirineus

Navinés: “Treballem perquè tothom senti com a seva la Diputació de Lleida”

És un polític que treballa molt i fa poc soroll. Entrevistem a Antoni Navinés, diputat provincial i alcalde pedani de l’EMD Vila i Vall de Castellbó, regidor i segon tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Montferrer i Castellbó. S'estima el territori i en els darrers 4 anys ha fet una tasca intensa al costat de la gent dels pobles de muntanya amb dedicació i entusiasme.

securedownload-1
Antoni Navinés.
Navinés: “Treballem perquè tothom senti com a seva la Diputació de Lleida”

Com a diputat de l’Alt Urgell i coneixedor d’aquesta comarca, com valora el territori l’actuació de la Diputació presidida per Joan Reñé?

La valoració que fan els alcaldes i ciutadans de l’Alt Urgell de l’acció que desenvolupa la corporació al territori és molt positiva. Com a diputat d’aquesta comarca parlo sovint i de forma continuada amb els alcaldes i regidors i el que em traslladen és que estan satisfets amb la feina que desenvolupa la Diputació de Lleida. Aquesta corporació, i en especial el president Reñé, ha tingut molt present les necessitats dels pobles més petits

Les prioritats s’han invertit per atendre necessitats molt més bàsiques. Destaqui’m alguns exemples a la comarca.

La corporació ha hagut de redefinir les prioritats dels municipis i pobles. Avui en dia per un municipi no és tan necessària una gran infraestructura, com poder fer front a les despeses com l’aigua, la llum i la neteja viària o el manteniment de camins. Serveis que influeixen en la qualitat de vida dels veïns i que es converteixen en imprescindibles i prioritaris.

Hi ha algun aspecte social on l’acció de la Diputació hagi estat determinant?

La col·laboració de la corporació lleidatana en àmbits socials ha estat molt important, com en el cas dels ajuts atorgats a escoles bressol o per fer front al transport i al menjador escolar no obligatori. També ha tingut una sensibilitat molt especial amb les associacions i entitats de la comarca.

Navinés: “Treballem perquè tothom senti com a seva la Diputació de Lleida”
Comentarios