PARTITS POLÍTICS

La militància pirinenca d'ERC presenta una trentena d’esmenes als documents de debat del procés congressual

ERC de l'Alt Pirineu ha celebrat, aquest dissabte, el seu Congrés Regional a Coll de Nargó amb la participació de la secretaria general adjunta, Marta Vilalta.

Foto grup Congrés Coll de Nargó
photo_camera ERC de l'Alt Pirineu ha celebrat, aquest dissabte, el seu congrés regional a Coll de Nargó /ERC

La militància d’Esquerra Republicana ha celebrat avui el seu Congrés Regional a Coll de Nargó on ha comptat amb la presència de la secretaria general adjunta, Marta Vilalta i de la portaveu adjunta al senat i vicesecretària general d’acció política i sectorial, Sara Bailac, la secretària d’afiliació, Kènia Domènech i el vicesecretari general de recursos, finances i gerència, Jordi Roig.

En el congrés hi han participat més d’una quarantena de militants i regidors de tot el Pirineu i també l’alcalde de Coll de Nargó i president del Consell Comarcal de l’Alt Urgell, Martí Riera, l’alcaldessa de Tremp, Mª Pilar Cases, l’alcalde de Sant Esteve de la Sarga, Jordi Navarra, l’alcaldessa d’Oliana, Carme Lostao, l’alcaldessa de Peramola, Gemma Orrit, el senador Miquel Caminal i el diputat Antoni Flores entre d’altres.

L’alcalde de Coll de Nargó, Martí Riera, ha donat la benvinguda i el tret de sortida d’aquest Congrés que s’ha celebrat a l’espai de la Dinosfera, a continuació, el President de la Regional, Josep Castells, ha agraït la participació de la militància ja que, “l’Alt Pirineu i Aran és una regional activa i amb ganes de treballar pel territori, es demostra amb la quantitat d’esmenes presentades i la feina diària de l’organització”.

Per la seva banda, Marta Vilalta ha explicat que, “Esquerra Republicana és la primera organització municipalista del país. La ponència política és una aposta estratègica per seguir el camí cap a la República catalana i dotar a Esquerra d’un nou full de ruta”.