ELECCIONS 14F

Marta Vilalta proclama a la Seu d'Urgell que "el 14 de febrer cal anar a votar per guanyar als del 155"

El candidat Antoni Flores ha assegurat que “si hi ha un partit que creu en l'Alt Pirineu i les seves possibilitats, aquest és Esquerra Republicana”
Antoni Flores a la Seu d'Urgell
photo_camera El candidat Antoni Flores, aquest dissabte a la Seu, acompanyat de Marta Vilalta /ERC

La candidata d'ERC al Parlament de Catalunya, Marta Vilalta, ha dit aquest matí a  la sala de la Immaculada de la Seu d'Urgell, que el dia 14 de febrer cal anar a votar per guanyar als del 155. Vilalta ha recordat que “igual que a l’1 d’octubre, hem d’anar a votar i guanyar al 155, aquest 155 feixista que té el suport de partits de la ultradreta”.

Marta Vilalta ha explicat que ERC, des del govern i les institucions, "treballa dia a dia per tirar el país endavant, sense retrets, sense excuses, sent útils per a la ciutadania. Això és el que cal ara mateix, resoldre els problemes actuals, causats per la pandèmia i les resultants crisis econòmica i social."Però sense oblidar el nostre camí a la independència, perquè només amb una república catalana tindre el 100% de les capacitats per gestionar les nostres necessitats com a país", ha afegit la candidata republicana. Vilalta ha recordat els compromisos d'ERC amb l'Agenda Rural, una agenda transversal, on es valora la realitat i les mancances de tots els territoris (comunicacions, infraestructures...), i amb el desplegament de tots els serveis territorials de govern a la demarcació veguerial de l’Alt Pirineu i Aran.

Marta Vilalta a la Seu d'Urgell(La candidata d'ERC, Marta Vilalta, aquest dissabte a la Seu d'Urgell /ERC)

L'acte, que també ha comptat amb el president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn, i els candidats pirinencs Antoni Flores i Elisa Farré, ha estat presentat pel vicealcalde de la Seu d'Urgell, Francesc Viaplana. Viaplana, actual diputat pirinenc, va decidir no presentar-se en aquestes eleccions per dedicar-se plenament al govern de la seva ciutat. El futur alcalde ha agraït la complicitat dels seus companys de partit en la seva decisió i ha donat el seu suport i escalf als membres que formen part de la candidatura d'ERC.

El candidat pirinenc Antoni Flores, ha demanat el suport a Esquerra Republicana deixant palès que “si un partit creu en el Pirineu i les seves possibilitats, aquest és Esquerra Republicana”. Per la seva banda, Elisa Farré, la candidata de l’Alt Urgell a la llista republicana, ha dit que “cal cuidar el nostre jovent, perquè aquest serà el futur de la comarca. Hi ha d’haver sortides de futur per als joves del Pirineu, prenguin el camí formatiu que prenguin. Haurem de treballar perquè tinguin possibilitats de desenvolupar el seu projecte”.

El president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn, ha explicat la feina feta des de la Diputació, on la gestió més transparent i equitativa, ha permès que l’Alt Pirineu i Aran se’n surti beneficiat amb major suport als ajuntaments.