07.12.2022 |
Viure als Pirineus

Lliuren 1.670 mascaretes casolanes als establiments comercials de la Seu

Fins a dos quarts de tres de la tarda d'avui dimecres 25 de març s'està portant a terme a l'entrada de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell el lliurament de les 1.670 mascaretes casolanes especialment confeccionades per al personal d'establiments comercials, restauració a domicili i empreses de productes necessaris de la ciutat.
lliurament mascaretes casolanes-1
El lliurament es farà fins a dos quarts de tres de la tarda.
Lliuren 1.670 mascaretes casolanes als establiments comercials de la Seu

Aquestes mascaretes casolanes han estat elaborades gràcies a la iniciativa solidària portada a terme per una seixantena de voluntaris i voluntàries @mascaretessolidarieslaseu, planxades manualment, i rentades i esterilitzades per l’empresa d’inserció laboral Nou Grapats.

Cal recordar però que aquestes mascaretes no estan homologades i per tant cada dia s’han de rentar a alta temperatura (mín. 60º), i també afegir lleixiu.

Des de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell es vol recordar que cal continuar amb les mesures de seguretat en la prevenció i protecció del coronavirus:

  • Rentar-se les mans de forma habitual i repetida al llarg del dia amb aigua i sabó o bé amb solucions hidroalcohòliques.

  • Respectar la distància entre persones (1.5– 2m).

  • Tapar-se la boca i el nas amb mocadors d’un sol ús o amb la cara interna del colze en el moment de tossir o esternudar i rentar-se les mans de seguida.

Lliuren 1.670 mascaretes casolanes als establiments comercials de la Seu
Comentarios