CONCURS ESCOLAR DE NADALES

Lliurats els premis del 33è Concurs Escolar de Nadales de l’Alt Urgell

S’hi ha presentat més de 1.800 treballs, entre dibuix i poesia

Premiats CM i CS 2022 br
photo_camera Premiats en la categoria de Cicle Mitjà i Cicle Superior / CCAU

La seu del Consell Comarcal de l’Alt Urgell ha estat l’escenari del lliurament dels premis de la 33a edició del Concurs Escolar de Nadales. L’acte s’ha dividit en dues parts: la primera per als alumnes d’educació infantil i cicle inicial de primària i la segona per als guardonat dels cicles mitjà i superior de primària. En total s’hi han aplegat al voltant de 150 persones, entre alumnes, familiars i mestres.

Com ha indicat en l’obertura de l’acte el president del Consell Comarcal, Martí Riera, el Concurs Escolar de Nadales és l’activitat cultural més longeva de les que organitza aquesta institució. El seu objectiu és contribuir a fomentar la creativitat artística i literària dels nens i les nenes de l’Alt Urgell.

Premiats Inf i CI 2022
Premiats en la categoria Infantil i cilce Inicial / CCAU  

Enguany s’han presentat al concurs 1.871 treballs, dels quals 1.355 corresponen a la modalitat de dibuix i els 516 restants a la de poesia, provinents de 10 escoles de la comarca. Per cada curs i modalitat s’han donat tres premis.

El jurat de dibuix va estar format per Dolors Balcells, Anna Solans i Isidre Domenjó, mentre que el de poesia l’integraven Joan Graell, Elisabet Segura i Jordi Pasques. Els treballs premiats estaran exposats al vestíbul de la seu del Consell Comarcal fins al 10 de gener.