17.05.2022 |
Viure als Pirineus

L’Institut Joan Brudieu signa el primer conveni de subvenció en un projecte ERASMUS

L’Institut Joan  Brudieu està treballant per a poder participar en el que representa el primer projecte europeu, ERASMUS + de Formació Professional (EUROINVOC 2016), coordinat i liderat pels professors de cicles formatius de SMX-GAD juntament amb l’institut Istruzione Superiore Statale Des Ambrois, d’Oulx (Itàlia).

170302_Mobilitat_FP_2
El Marc Santiago, l’Abraham Castiñeiras i el Tomàs Boetto han estat els tres alumnes de grau mitjà de SMX-GAD seleccionats per participar en el projecte Erasmus + VET.
L’Institut Joan Brudieu signa el primer conveni de subvenció en un projecte ERASMUS

El Marc Santiago, l’Abraham Castiñeiras i el Tomàs Boetto han estat els tres alumnes de grau mitjà de SMX-GAD seleccionats per participar en el projecte Erasmus + VET (Vocational and Eduactional Training) de Formació Professional. Aquests alumnes tindran la oportunitat d’anar a fer les pràctiques del mòdul de Formació en Centres de Treball a Oulx (Torino) sota l’ajut econòmic del Programa ERASMUS +. Marxaran acompanyats de dos professors el dissabte 4 de març i estaran a Oulx fins el dia 3 d’abril treballant a l’empresa Regali & Cadeaux, propera a la mateixa localitat.

Dins del mateix període però, sota el marc del PIC Estudis del Departament d’Ensenyament, es desplaçaran a finals de mes un grup de 7 alumnes i dos professors per a poder fer una estada curta d’estudis durant una setmana a l’institut Istruzione Superiore Statale Des Ambrois, d’Oulx (Torino).

Aquest curs estem també es preparen noves mobilitats pels alumnes de cicles de l'institut, tant de grau mitjà com de superior.

L’Institut Joan Brudieu signa el primer conveni de subvenció en un projecte ERASMUS
Comentarios