L’Institut Joan Brudieu signa el primer conveni de subvenció en un projecte ERASMUS

L’Institut Joan  Brudieu està treballant per a poder participar en el que representa el primer projecte europeu, ERASMUS + de Formació Professional (EUROINVOC 2016), coordinat i liderat pels professors de cicles formatius de SMX-GAD juntament amb l’institut Istruzione Superiore Statale Des Ambrois, d’Oulx (Itàlia).

170302_Mobilitat_FP_2
photo_camera El Marc Santiago, l’Abraham Castiñeiras i el Tomàs Boetto han estat els tres alumnes de grau mitjà de SMX-GAD seleccionats per participar en el projecte Erasmus + VET.

El Marc Santiago, l’Abraham Castiñeiras i el Tomàs Boetto han estat els tres alumnes de grau mitjà de SMX-GAD seleccionats per participar en el projecte Erasmus + VET (Vocational and Eduactional Training) de Formació Professional. Aquests alumnes tindran la oportunitat d’anar a fer les pràctiques del mòdul de Formació en Centres de Treball a Oulx (Torino) sota l’ajut econòmic del Programa ERASMUS +. Marxaran acompanyats de dos professors el dissabte 4 de març i estaran a Oulx fins el dia 3 d’abril treballant a l’empresa Regali & Cadeaux, propera a la mateixa localitat.

Dins del mateix període però, sota el marc del PIC Estudis del Departament d’Ensenyament, es desplaçaran a finals de mes un grup de 7 alumnes i dos professors per a poder fer una estada curta d’estudis durant una setmana a l’institut Istruzione Superiore Statale Des Ambrois, d’Oulx (Torino).

Aquest curs estem també es preparen noves mobilitats pels alumnes de cicles de l'institut, tant de grau mitjà com de superior.

comentaris