26.10.2021 |
Viure als Pirineus

COMERÇ

El centre comercial Lidl preveu instal·larse a la Seu d'Urgell, a la zona urbanística del parc de bombers

Quan l'ajuntament urgellenc aprovi la corresponent autorització, Lidl redactarà el projecte de reparcel·lació, que té un cost de tres milions d’euros.
Lidl
Una gran superfície del grup comercial d'alimentació Lidl / empresa.lidl.es
El centre comercial Lidl preveu instal·larse a la Seu d'Urgell, a la zona urbanística del parc de bombers

Segons ha publicat aquest dimecres el Diari d'Andorra, la cadena de supermercats Lidl instal·larà una superfície comercial a la Seu d'Urgell. Les converses de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell amb els representants del grup d'alimentació estan molt avançades, segons ha pogut saber VIURE ALS PIRINEUS. La superfície comercial s'ubicarà a la zona urbanística UP2, a prop del Parc de Bombers, en un solar qualificat dins el Pla General d'Ordenació Urbana com a terciari-logístic. A la mateixa zona, l'Ajuntament de la Seu d'Urgell té previst que el Departament de Salut hi construeixi el nou Hospital Comarcal.

Zona de serveis terciari-logístics de nova creació, clau 8b

Segons el PGOU, la zona de serveis terciari-logístics de nova creació, clau 8b, comprén els sòls destinats a acollir usos i activitats no residencials de caràcter privat que defineixen diferents polaritats a l'interior de la ciutat i que a la vegada complementen el sistema de dotacions públiques incloses dintre dels equipaments del Pla General.

PGOU la Seu

Reparcel·lació

L’Ajuntament de la Seu d'Urgell no es pot oposar al projecte perquè urbanísticament compleix la normativa. A diferència del que va passar amb Mercadona, aleshores el consistori urgellenc va modificar el Pla General d'Ordenació Urbana per afavorir la seva instal·lació, ara Lidl no tindrà cap problema per obtenir tots els permisos municipals i posar en marxa la seva superfície d’alimentació i d’articles reclam. Quan l'Ajuntament de la Seu d'Urgell aprovi la corresponent autorització, Lidl redactarà el projecte de reparcel·lació, que té un cost de tres milions d’euros.

També s'ha interessat per instal·larse a la Seu d'Urgell el grup  d'alimentació Bon Àrea.

Segons Diari d'Andorra, el grup d’alimentació propietat de Dieter Schwarz s'instal·larà a la capital urgellenca com un punt propici per inaugurar un nou establiment de dimensions importants. Ubicat en una ciutat petita però propera a Andorra i no gaire lluny de Puigcerdà, 

El centre comercial Lidl preveu instal·larse a la Seu d'Urgell, a la zona urbanística del parc de bombers
Comentarios