ELECCIONS MUNICIPALS

L'exdelegat del govern a l'Alt Pirineu, Ricard Pérez, candidat a l'alcaldia d'Oliana per Junts

Fidel Reig ha estat presentat, en un acte al Comú de Particulars, com a alcaldable de Junts per Catalunya a la Pobla de Segur.
Ricard Pérez alcaldable d'Oliana
photo_camera Ricard Pérez serà el candidat a l'alcaldia d'Oliana

Aquest dissabte s'han presentat els candidats de Junts per Catalunya a les alcaldies d'Oliana i la Pobla de Segur, Ricard Pérez Llordés i Fidel Reig Andreu respectivament. El candidat a l'alcaldia d'Oliana ha omplert de gom a gom la Sala polivalent del municipi.  L’acte de presentació ha comptat amb la presència dels exconsellers Josep Maria Argimon i Violant Cervera, així com alcaldes i alcaldesses de l'Alt Urgell i del Pirineu. 

El candidat a l'alcaldia Ricard Pérez, nascut el 1975 a Oliana, ha estat regidor de l’Ajuntament d’Oliana des de l’any 2011 fins a l’actualitat. Fins a l’any 2019, va ser tinent d’alcalde del consistori, al capdavant de regidories com turisme, atenció a les persones, comerç i urbanisme, així com conseller comarcal del Consell Comarcal de l’Alt Urgell.

Fidel Reig presentació La Pobla
Fidel Reig acompanyat de l'exconsellera Violant Cervera i la diputada pallaresa Jeannine Abella 

Fidel Reig omple el Comú de Particulars

Per altra banda, Fidel Reig ha estat presentat, en un acte al Comú de Particulars, com a alcaldable de Junts per Catalunya a la Pobla de Segur. La sala del Comú s'ha omplert de veïns i veïnes, en un acte que ha comptat també amb la presència de l'exconsellera de Drets Socials Violant Cervera, la diputada pallaresa Jeannine Abella, així com de representants polítics comarcals i regionals de la formació. 

L’acte s’ha presentat amb un diàleg entre l’exconsellera, la diputada i l’alcaldable Fidel Reig. També hi han estat presents altres membres de junts en una sala plena de l’ateneu cultural. Violant Cervera, ha ressaltat la importància de la feina dels alcaldes als municipis en la tasca dels servidors públics. Ha comentat que Fidel Reig és un home molt estimat, molt participatiu i col·laborador amb les activitats de la Pobla.

Per altra banda, Jeannine Abella, ha dit el Fidel Reig “és una persona fidel, infal·lible per moltes campanyes i hores junts, i que hi ha sigut en tot moment”. Ha agraït i felicitat a Reig per la seva valentia al projecte com a alcalde i també n’ha ressaltat la seva vida activa al poble. Abella, he fet menció a l’experiència de Fidel Reig com a regidor de la Pobla durant els anys 2007 al 2011 i la seva implicació amb el poble.

Fidel Reig presentació La Pobla 2
El públic ha omplert la sala del Comú de Particulars de la Pobla de Segur / 

Per la seva banda, el candidat de Junts per la Pobla Fidel Reig ha esmentat el seu compromís amb les associacions i entitats del poble com un tret essencial i diferenciador de la Pobla. El principal objectiu de Reig serà aconseguir que “el nostre estimat municipi faci un pas qualitatiu en tots els àmbits. Hem de destinar tots els esforços a afavorir i potenciar tots els valors que en són molts, ja sigui en l'àmbit empresarial, cultural, social o econòmic. Fer que la Pobla i tot el municipi continuï creixent i prosperant amb projectes vius i engrescadors. La clau que farà que tot això funcioni, i no en tic cap dubte, serà la vostra complicitat, participació i empenta. S’han de consensuar tots els projectes i buscar la millor manera de portar-los a bon port i que tots plegats puguem estar orgullosos de les fites aconseguides, ja que serà un objectiu assolit amb el treball de totes i tots”, ha afirmat Reig.

Violant Cervera ha felicitat el Fidel i als assistents per la sort de tenir-lo com a representat públic, com una persona compromesa amb les persones i amb les entitats de la Pobla amb una gran voluntat de sumari que això, ha dit Cervera, "la ciutadania ho sabrà valorar".

El perfil

Fidel Reig Andreu, nascut a Ponts fa 57 anys i veí de la Pobla de Segur des del 1989, va ser regidor durant vuit anys per Convergència i Unió (CiU). Del 2007 al 2011, va ser regidor de Joventut i d'Obres i Serveis, i del 2011 al 2015, regidor a l'oposició. En les darreres eleccions municipals, al 2019, va ser el tercer de la llista de Junts per la Pobla.

comentaris